Lifestyleblogger Queen of jetlags opent pop-up
© Presse

Lifestyleblogger Queen of jetlags opent pop-up

Leestijd: 1 min

Op 22 oktober opent Somewhere Someday een exclusieve pop-up experience in Maasmechelen Village. Het lifestylemerk van Nederlandse lifestyleblogger en -vlogger Noor Kleinenberg de Groot, beter bekend als @queenofjetlags.

Somewhere Someday staat bekend om zijn on-trend kleding en accessoires met een hoge feel-good factor, en is daarmee de belichaming van één van de beste Instagram- en TikTok-trends van het moment. Opgericht in 2019 door Noor Kleinenberg de Groot. Ze wilde naast haar inspirerende reis- en lifestylecontent graag met haar mode- en lifestylewebshop het dagelijks leven van haar klanten verrijken met unieke designs en verrassende uitvoeringen van hun favoriete items. Allemaal in lijn met de positieve pink daydream – designfilosofie van het merk.

Lees ook: Retinol, het meest effectieve ingrediënt tegen huidveroudering

Feel good

Van statementringen, oorringen en kettingen in hoogkwalitatief verguld roestvrij staal tot trendy swim- en loungewear in funky tinten, of zelfs empowering planners; Somewhere Someday heeft heel wat unieke accessoires in de aanbieding die je dagelijks leven er een stuk leuker op maken.

“Onze pop-up experience in Maasmechelen Village is gevuld met de mooiste oppeppende feel-good essentials van het komende seizoen, van kledij tot sieraden en manifesting planners”, aldus Somewhere Someday-oprichtster Noor Kleinenberg de Groot, beter bekend als @Queenofjetlags. “We kunnen niet wachten om gasten te verwelkomen in onze pink daydream!” De pop-upboetiek in Maasmechelen Village blijft tot 6 november open.

Lees ook: Zo blijf je in topvorm tijdens de menopauze

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.