Lees hier gratis het herfstnummer van Marie Claire België
©

Lees hier gratis het herfstnummer van Marie Claire België

Door Marie Claire redactie
Leestijd: 1 min

Voor wie ons prachtige herfstnummer met de stijlvolle modeshoots, boeiende reportages en recensies gemist heeft, hebben we goed nieuws! Je kan het magazine gratis downloaden op onze website. Net nu we (helaas) weer meer tijd hebben om te lezen.

Het is alweer een jaar geleden wat we vol trots een nieuwe redactie aankondigden. Ondertussen haalde een virus heel wat overhoop: de publicatiedata schoven op en ook de redactie werd wat kleiner. Maar we doen koppig voort want onze verkoopcijfers steden de afgelopen maanden met vele procenten, waarvoor we jou een dikke dankjewel toeroepen!

Een er is meer, er werd hard gewerkt aan een nieuwe vormgeving en we zetten nog meer in op onze stokpaardjes: mee zijn met de tijd en sterke vrouwen aan het woord laten. Samen met de immer positieve Vanessa Paradis nodigen we je uit om eens diep in ons blad te duiken.

Verwonder je over de escaramuzas in Mexico, over de ecodesigners avant la lettre, over de doorbraak van het spirituele in 2020. Ontdekt de prijswinnende Congolese fotografe, Pamela Tulizo, bekijk onze best ofs van het najaar, leer bij over beauty en wellness, wentel je in de geneugten van het luxueuze Rome en dompel je onder in een bloementuin.

Dat is onze ambitie: dat Marie Claire de onderstromen van haar tijd kan vatten, erover vertelt, analyseert en betekenis geeft. Maar evengoed dat Marie Claire op jou lijkt, je raakt en je enthousiast maakt. Laat het ons weten.

Lees hier gratis het herfstnummer van Marie Claire België

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Digital mc, Magazine, Marie Claire België.