Laetitia Casta is terug en wordt het nieuwe gezicht van Boucheron
© Getty Images

Laetitia Casta is terug en wordt het nieuwe gezicht van Boucheron

Leestijd: 1 min

Het Franse luxehuis Boucheron heeft er een nieuwe ambassadrice bij. Het merk, dat al sinds 1958 gewaagde juwelencreaties en heerlijke parfums creëert, kiest voor de Franse actrice Laetitia Casta als nieuwe gezicht.

Boucheron is al vier generaties lang een huis met een visie. Het merk, dat in 1858 werd opgericht door Frederic Boucheron, creëert luxe juwelen en horloges en is erg herkenbaar door hun gedurfde en unieke stijl. Momenteel heeft Boucheron wereldwijd meer dan 55 boetieks.

Boucheron stelde onlangs de Franse actrice voor als nieuwe gezicht van het merk. Volgens Boucheron CEO Hélène Poulit-Duquesne is Laetitia Casta de perfecte ambassadrice voor het modehuis: “Laetitia Casta is een moderne vrouw die zichzelf respecteert en zich goed voelt in haar vel. Ze durft risico’s te nemen, gelooft in haar passies en weet ook hoe ze haar overtuigingen kan delen met mensen. Haar sterke persoonlijkheid en levenskeuzes sluiten perfect aan bij de waarden van ons huis. Dankzij haar elegantie en durf is ze de perfecte promotor voor de visie van ons huis: het wereldwijd vertegenwoordigen van creatieve en visionaire Franse juwelen.”

De getalenteerde Laetitia Casta begon haar carrière op jonge leeftijd als internationaal model. Ze stond model voor de grootste modemagazines ter wereld en was de ster van verschillende reclamecampagnes. De knappe vrouw was de muze van onder andere Yves Saint Laurent en Jean-Paul Gaultier. In 1998 zette Casta haar eerste stappen in de acteerwereld. Ze speelde mee in films van verschillende regisseurs als Nassim Amaouche, Audrey Dana, Nicolas Castro, Giovanni Veronesi, Hélène Fillières and Yvan Attal. Later lanceerde ze tijdens het filmfestival van Cannes van 2016 zelf haar eigen kortfilm die de titel En moi kreeg. Momenteel is ze de ster in een toneelstuk van Ingmar Bergman en binnenkort speelt ze ook in de nieuwe film van Louis Garrel, Le Fataliste.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Boucheron, Juwelen, Laetitia Casta.