Jennifer Garner & Ben Affleck zijn niet meer uit elkaar!
©

Jennifer Garner & Ben Affleck zijn niet meer uit elkaar!

Leestijd: 1 min

Ja, je leest het goed: Jennifer Garner en Ben Affleck zijn niet meer uit elkaar. Wacht, wil dat dan zeggen dat ze terug samen zijn? Niet bepaald. Of toch in ieder geval nog niet.

Relaties en Hollywood, het is een combinatie die vaak niet goed samen gaat. Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden; het is er schering en inslag en de koppels die er überhaupt al in slagen om alle vier de stappen te doorlopen, zijn eerder zeldzaam.

Lange tijd was de relatie van Jennifer Garner en Ben Affleck dan ook een lichtpuntje in de duisternis. Professioneel veel films op de teller, privé een gelukkig huwelijk dat maar liefst 10 jaar standhield en drie schatten van kinderen opleverde. In Juni 2015 kwam er echter plots een einde aan het sprookje. Een slippertje met de nanny of niet; Bennifer was no more.

De sterren gingen elk hun eigen weg. Althans, in theorie, want in praktijk bleven ze erg close. Zo woonden ze het merendeel van de tijd nog gewoon samen in hetzelfde huis in LA. Ook de opvoeding van Violet (11), Seraphina (8) en Samuel (5) bleven ze samen voor hun rekening nemen. Net als de vakanties, trouwens, want recent werd de voltallige familie zowel gespot op vakantie in de Caraïben als op een ontspannend uitje in het bergachtige Montana.

Weinig gefronste wenkbrauwen aan de horizon dus, nu blijkt dat zowel Ben als Jennifer hun huwelijk een tweede kans willen geven. “Jennifer heeft de scheiding afgeblazen”, vertelt een bron dicht bij het koppel in People Magazine. “Ze wil echt proberen om haar huwelijk met Ben weer op de rails te krijgen. Op dit moment zijn ze nog niet terug samen, maar er is hoop. Jen wil graag getrouwd blijven, net als Ben trouwens.” Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Ben Affleck, Hollywood, Jennifer Garner.