I Love Mr Mittens stockverkoop
©

I Love Mr Mittens stockverkoop

Leestijd: 1 min

Het Belgisch-Australische label I Love Mr Mittens, dat bekend staat om haar kwaliteitsvol, tijdloos en chunky breigoed, organiseert van 15 tot 18 februari een stockverkoop in Antwerpen en jij bent uitgenodigd!

Het creatieve brein achter I Love Mr Mittens is de Belgische Stéphanie Caulier. Stéphanie werd geboren in een creatieve familie en kreeg het breien met de paplepel ingegoten. Jaren later, tijdens een bezoek aan een breicafé in New York werd die passie voor het breien opnieuw aangewakkerd. In Perth, Australië kreeg I Love Mr Mittens voor het eerst vorm en in slechts enkele seizoenen groeide het uit tot een internationaal gegeerd breigoedlabel.

I Love Mr Mittens hecht veel belang aan duurzaamheid en dat vertaalt zich in kwaliteitsvolle materialen en tijdloze designs. Bovendien worden de stukken in kleine hoeveelheden met de hand gemaakt, want voor Stéphanie gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Wat? I Love Mr Mittens stockverkoop (SS16, AW16, press samples en studio samples)

Waar? Pourbusstraat 14, 2000 Antwerpen

Wanneer? van 15 tot en met 18 februari, 10.00 – 19.00 uur

www.ilovemrmittens.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Breigoed, I Love Mr Mittens, Stockverkoop.