How to: Volume en elegantie voor het eindejaar met Dyson
© Jon Verhoeft

How to: Volume en elegantie voor het eindejaar met Dyson

Leestijd: 1 min

Zwoele en volumineuze lokken à la Claudia Schiffer of elegante en glanzende krullen, met deze kapsels maak jij indruk tijdens de eindejaarsfeesten.

Elegante krullen

Deze winter zijn krullen helemaal in. Met de Dyson Corrale stijltang transformeer je in een handomdraai jouw lokken tot glanzende en elegante krullen. Wat maakt deze stijltang zo uniek? De Corrale is de enige stijltang met flexibele platen. Deze zijn gemaakt om je haar beter vast te houden, waardoor je geen losse plukjes haar hebt en je maar één keer over een lok moet gaan. Dit zorgt voor 50 % minder haarschade en het stylen gaat ook veel sneller. Daarnaast werkt de Corrale snoerloos tot wel 30 minuten en kan je hem dus overal meenemen en gebruiken. Ideaal wanneer je snel een krulletje of lokje wil bijwerken. In slechts 70 minuten is de stijltang dan ook terug volledig opgeladen. En dankzij de vliegtuigmodus pak je de stijltang gewoon mee in je handbagage.

De perfecte blowout

Houd je van een glamoureus kapsel? Met de Dyson Supersonic haardroger tover je jouw haar om tot een sexy en chique look. De haardroger maakt gebruik van een gecontroleerde luchtstroom en geen hitte, wat maakt dat je haar niet beschadigd wordt. Het haar droogt door de snelle digitale motor zes keer sneller dan andere haardrogers. De Dyson Supersonic haardroger is bovendien licht en super stil.
Maak je look helemaal af met het flyaway opzetstuk. Deze finishing tool gebruik je op compleet droog haar en zorgt ervoor dat jouw haar pluisvrij is. Het is het eerste opzetstuk voor de Supersonic die gebruikt maakt van het Coanda-effect om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken. Enkele feestelijke oorbellen zorgen voor de finishing touch van jouw look.

Een exclusief cadeautje

Voor de eindejaarsfeesten heeft Dyson aan jullie gedacht. Ze brengen een exclusieve cadeau editie uit van hun stylingproducten. De Dyson Corrale stijltang en de Supersonic haardroger krijgen een nieuwe look en bestaan uit een prachtige combinatie van Pruisisch blauw en koper. Een must-have voor onder de kerstboom!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dyson.
Dyson.be

Lees ook:
Tutorial: glad haar zonder frizz
LPG® steunt vrouwen met borstkanker
Wij vroegen tips aan een kapper voor de mooiste glamoureuze kapsels

Commercieel team De artikels van >