Hoe geraak je definitief verlost van die haartjes?
© ©LAZEO

Hoe geraak je definitief verlost van die haartjes?

Leestijd: 2 min

Elke dag weer scheren, pijnlijke waxsessies, jeukende hergroei, een geïrriteerde huid, ingegroeide haartjes en ga zo maar door. Ontharen is niet altijd een pretje. Om definitief komaf te maken met al die ongemakken is er maar één echt doeltreffende optie: laserontharing.

Laserontharing doen bij Lazeo is razend populair, zowel bij vrouwen als bij mannen. Het is namelijk superdoeltreffend en biedt een oplossing op lange termijn voor een dagelijks terugkerend schoonheidscomplex. Van oksels, benen en bikinilijn tot snor, kin, borst of rug … Tegenwoordig kan nagenoeg elk huidtype elke lichaamszone laten ontharen.

Hoe werkt laserontharing?

Met laserontharing verwijder je haartjes op het lichaam en het gezicht op een geleidelijke en definitieve manier. Het principe is eenvoudig: de laser richt zich op de melanine in het haar en verwarmt die tot een temperatuur die zo hoog is dat het haartje uiteenvalt. De hoge temperatuur zorgt voor de vernietiging van de haarwortel, de haarschacht en alle bestanddelen. Dus hoe donkerder en dikker het haar is en hoe lichter de huid, hoe beter het resultaat van de laser zal zijn. Om die reden werkt laserontharing niet of maar weinig doeltreffend als je rood, blond of wit haar hebt. Gemiddeld zijn er 5 tot 10 sessies nodig voor het permanent verwijderen van lichaamshaar, en 7 tot 10 sessies voor gezichtsbeharing. Laserontharing is een van de meest gevraagde diensten bij de LAZEO-centra.

Lazeo

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

Met laserontharing verwijder je ongewenste haartjes geleidelijk en nagenoeg definitief, zowel op het lichaam als op het gezicht. Als het gewenste resultaat eenmaal is bereikt, hoef je nog maar weinig onderhoud te doen. Een onderhoudsbehandeling om de 12 à 18 maanden wordt aanbevolen. Bovendien ziet de huid er opmerkelijk beter uit: ze wordt zachter en mooier, want de roodheid als gevolg van klassieke ontharingsmethoden en lelijke ingegroeide haartjes zijn voorgoed verleden tijd. Dankzij permanente ontharing besparen vrouwen én mannen wekelijks heel wat tijd in hun schoonheidsroutine. De LAZEO-centra zijn uitgerust met de meest performante apparaten op de markt. Ze gebruiken de Clarity II-laser van de Lutronic-laboratoria, een apparaat dat geschikt is om alle huidskleuren doeltreffend en veilig te ontharen.

Een laserbehandeling is niet pijnlijk, want alles wordt gedaan om het voor de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Eerst wordt op de meest gevoelige zones een verdovende crème aangebracht om de tintelingen te beperken. Het is weliswaar even investeren in de sessies laserontharing, maar op lange termijn bespaar je geld. Je hoeft immers geen materiaal meer te kopen om thuis zelf te ontharen of afspraken te maken bij een schoonheidsspecialiste. Zodra de behandeling begint, zullen de haartjes sessie na sessie dunner worden en verminderen in aantal. De voordelen van deze methode zijn dus al snel zichtbaar. Laserontharing gebeurt in perfect hygiënische omstandigheden en maakt een einde aan klachten als ontsteking, irritatie of jeuk.

LAZEO, de nummer 1 in Frankrijk, nu ook in België

LAZEO is een groep voor esthetische geneeskunde en laserontharing die aanwezig is in heel Frankrijk en in België. In amper drie jaar heeft het merk zich ontwikkeld tot de nummer 1 in Frankrijk, met meer dan 100 behandelingscentra. Ook bij ons zijn er inmiddels vijf centra geopend (Brussel, Ukkel, Antwerpen, Luik en Waver) en er staan in de komende jaren nog meer openingen op de planning. LAZEO staat bekend om zijn professionele aanpak en expertise en weet zich te onderscheiden van zijn concurrenten dankzij een kwaliteitsvolle zorg door professionals.

De filosofie van het merk? “Elke mens en elk lichaam of gezicht is uniek. De artsen zullen daarom altijd protocollen adviseren en samenstellen die zijn afgestemd op huidtype, leeftijd, probleem en beoogd doel.” Het is namelijk belangrijk dat laserontharing wordt uitgevoerd door een specialist die correct is opgeleid in het gebruik van deze krachtige apparaten, om doeltreffend te werken en irritatie, brandwonden en littekens te voorkomen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Lazeo.
lazeo.com

LEES OOK:
Tips voor een cultuurtrip naar Boedapest
‘Alexandrië’ in Bozar: de expo die je niet wil missen
Onze beauty editor selecteert de nieuwigheden van de maand

Commercieel team De artikels van >