Maak je garderobe festivalproof met H&M loves Coachella
©

Maak je garderobe festivalproof met H&M loves Coachella

Leestijd: 1 min

Dit jaar werkte H&M opnieuw samen met het beroemde muziekfestival Coachella voor een exclusieve collectie. Ontdek hier de looks geïnspireerd op het populairste festival ter wereld.

Zoals de naam van deze samenwerking al aangeeft: H&M houdt van Coachella. Het is al de derde keer dat de Zweedse modeketen in zee gaat met het grootste, en zonder twijfel populairste muziekfestival ter wereld. Het Coachella Valley Music and Arts Festival vindt jaarlijks plaats tijdens twee opeenvolgende weekends in Indio, onder de Californische zon.

In het midden van de Californische woestijn geven de grootste rock-, electro- en hiphopartiesten het beste van zichzelf. Tussen de namen die dit jaar op de affiche prijken, zien we kleppers als Lady Gaga, Radiohead, Kendrick Lamar, Bon Iver, Martin Garrix, Justice en Lorde.

De popgroep The Atomics werd gekozen als boegbeeld van de campagne H&M Loves Coachella. In een exclusieve video, die gedraaid werd in de woestijn, brengen Lucky Blue Smith en zijn zussen Pyper America, Starlie en Daisy Clementine het nummer Let’s Live For Today van de rockgroep The Grass Roots.

coachella

De line-up, de campagnevideo… wij hebben in ieder geval zin om nu direct een ticket te boeken richting de West Coast! En dan hebben we het nog niet eens over de kleren zelf gehad. Een jeansrokje met geborduurde bloemen, een kanten blouse in bohemian style, een choker met sterrenstuds… we like! Onze ultieme favorieten? Die zetten we nu even voor je op een rijtje.

H&M Loves CoachellaJeansrokje met geborduurde bloemen, € 29,99.

H&M Loves CoachellaKanten blouse, € 14,99.

H&M Loves CoachellaZilverkleurige regenjas, € 34,99.

H&M Loves CoachellaSatijnen jurk met kant, € 24,99.

H&M Loves CoachellaChoker met sterrenstuds, € 7,99.

De H&M Loves Coachella collectie is beschikbaar vanaf 30 maart 2017 in de H&M winkels die de Divided collectie aanbieden en online via www.hm.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Coachella, Festival, H&M.