Hard Rock Cafe is jarig en deelt (bijna) gratis burgers uit!
© Shutterstock

Hard Rock Cafe is jarig en deelt (bijna) gratis burgers uit!

Leestijd: 1 min

Op 14 juni, morgen dus, is Hard Rock Cafe jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Daarom kan je tussen 11u en 12u in de twee vestigingen van de keten, in Brussel en Antwerpen, terecht voor burgers aan het mooie en (ahum) ronde bedrag van 71 cent. Waarom 71? Omdat dat het jaar is waarin het allereerste Hard Rock Cafe zijn deuren opende in Londen.

Kom je morgen en ben je zelf geboren in 1971? Dan krijg je bovenop je burger ook nog een gratis aperitiefje van het huis. Wie een classic Hard Rock T-shirt koopt, maakt dan weer kans op een gratis verjaardagsfeest voor 8 personen. En, of course, voor wie zijn burger graag deelt op Instagram alvorens er de tanden in te zetten: de hashtags van de dag zijn #itsourbithday en #ThisIsHardRock. Een mens zou voor minder in de rij gaan staan.

Hard Rock Cafe Brussel, Grote Markt 12a, 1000 Brussel, www.hardrock.com/cafes/brussel. Hard Rock Cafe Antwerpen, Groenplaats 35, 2000 Antwerpen, www.hardrock.com/cafes/antwerp.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Brussel, Hamburgers, Hard Rock Cafe.