De 20 mooiste outfits van de Grammy Awards
© Getty Images

De 20 mooiste outfits van de Grammy Awards

Leestijd: 1 min

Op zondag 28 januari werden in New York de 60ste Grammy Awards uitgereikt. Uiteraard hadden de aanwezige celebrity's ook deze keer hun meest glamoureuze outfit uit de kast gehaald. Opvallend was dat velen een witte roos in hun outfit hadden verwerkt. Toeval of niet? Ontdek het hier!

Na 15 jaar keerden de Grammy Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Amerika, terug naar New York. Madison Square Garden diende als decor voor het feestelijke gebeuren en komiek James Gordon praatte als host de show op zijn eigenzinnige, en vooral hilarische, manier aaneen.

Grote winnaar van de avond was Bruno Mars, die met maar liefst zeven Grammy’s, waaronder de Grammy voor Record of the Year, aan de haal ging. Runner-up was Kendrick Lamar, die met vijf Grammy’s bekroond werd. De grote favoriet van de avond Jay-Z, die acht keer genomineerd was, ging echter met lege handen naar huis.

Enkele weken geleden kleurden de Globe Awards zwart naar aanleiding van de #timesup-campagne. Ook nu verzocht de beweging, die zich inzet voor slachtoffers van seksueel misbruik, de genodigden een witte roos te dragen. “Een witte roos staat historisch gezien immers voor hoop, vrede, sympathie en weerstand”, aldus Time’s Up.

Nieuwsgierig naar hoe de sterren die witte roos in hun outfit verwerkten? Bekijk dan snel onderstaande galerij!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Awards, Grammy awards, Grammy's, Rode loper, Sterren, Time's up.