Online platform Glam Observer verzamelt alle “girl bosses”
© Shutterstock

Online platform Glam Observer verzamelt alle “girl bosses”

Leestijd: 1 min

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de beauty- of mode-industrie? Neem dan zeker eens een kijkje op het online platform Glam Observer. Het online platform heeft maar een doel: jonge vrouwen en meisjes helpen om echte zakenvrouwen of girl bosses te worden!

Glam Observer begon als de persoonlijke blog van de Italiaanse Giada Graziano. Giada had een grote passie voor mode en wist meteen dat ze ooit in de mode-industrie wou terechtkomen. Alleen had ze geen idee hoe ze daaraan moest beginnen en wat voor opties ze allemaal had. Toen ze zich realiseerde dat er duizenden vrouwen met dezelfde vragen zitten, besloot ze om van haar blog een platform voor ambitieuze girl bosses te maken.

Girl with a Plan

Op het online platform deelt Giada carrièretips, artikels over de verschillende jobs in de sector en interviews met professionals. Zo werden onder andere Emma Gelaude en Eloise Lecluyse al geïnterviewd op de website. Je kan er dagelijks nieuwe tips en weetjes lezen. Of je nu een eigen bedrijf wil starten of een eigen merk wil lanceren, je vindt gegarandeerd nuttige informatie op Glam Observer.

Onlangs lanceerde Glam Observer ook het inspirerende Girl with a Plan. Het is een programma waar meisjes een meer persoonlijke aanpak kunnen krijgen om hun eigen carrière te lanceren of verbeteren. Giada Graziano woont nog steeds in de modehoofdstad Milaan, maar van daaruit helpt ze vrouwen over de hele wereld om een girl boss te worden.

Ontdek zelf hoe je een girl boss kan worden via Glam Observer.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Girl bosses, Glam Observer.