Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand juni
©

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand juni

Leestijd: 2 min

In Emma’s Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen, een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient.

1. Fashion Trend: Pyjamatrend

Emma Gelaude
“De pyjamatrend is oorspronkelijk gebaseerd op de vrijetijdskledij van de jaren ’20 waarbij niemand minder dan Coco Chanel een bepalende rol speelde. Het is een favoriet voor vrouwen die graag comfortabel gekleed zijn, maar er wel chic en trendy willen bijlopen. Best of both worlds dus. 
Meer tips over hoe je pyjama’s op het werk draagt, vind je hier.”

2. Fashion Item: Kimono (Belge)

Emma Gelaude
“Het was altijd al Sara’s droom een eigen modelabel te lanceren en met Kimono Belge werd die droom werkelijkheid. Met de Oosterse traditie in het achterhoofd, aangevuld met haar liefde voor het magische Ibiza, is haar geesteskind een creatief en duurzaam gegeven geworden. Kimono’s in allerhande modellen en vervaardigd uit exclusieve stoffen zijn slechts in beperkte oplage beschikbaar. Elke kimono is dus uniek. Mijn persoonlijke favoriet was dit korte model in doorschijnend wit kant. Ideaal voor deze zomer op het strand.”

3. Beauty Product: M.A.C Cosmetics Risk Taker

Emma Gelaude

”Een palet met prachtige oogschaduwkleuren voor deze zomer. Vooral de rode tint is een voltreffer in combinatie met goud en koper voor een warme zomerse gloed op je gezicht. Overdag ideaal als accent, ’s avonds zorg je voor extra impact door af te werken met een zwarte eyeliner bovenop het rood.”

4. Place: Noordwijk

Emma Gelaude
“Het is de plek waar alle Amsterdammers naartoe rijden voor een weekendje zon, zee en strand. De ’Bloemenbadplaats van Europa’ vormde met zijn 13 kilometer lange zandstrand en prachtige duinen ook het ideale decor voor een zomerse shoot van Guerlain.”

5. Person: Kate Spade

Emma Gelaude
“De (mode)wereld nam deze maand afscheid van ontwerpster Kate Spade. Een inspirerende zakenvrouw die heel vrolijke collecties tekende en toch besloot om uit het leven te stappen. Triestig en nog maar eens het bewijs that we’re all fighting battles. En dat het dus belangrijk is om daarover te praten, naar elkaar te luisteren en bovenal empathisch te zijn voor onze medemens.”
“If you’re as honest and fair as you can be, not only in business but in life, things will work out. I hope that people remember me not just as a good businesswoman but as a great friend — and a heck of a lot of fun.” – Kate Spade

6. Experience: The Oriënt Express

Emma Gelaude
“Voor de lancering van ‘Les Eaux De Chanel’ bracht het Franse modehuis ons van Parijs naar Deauville in de Oriënt Express. Net zoals de rijke Parisiens dat deden begin 20ste eeuw. Een magisch gebeuren waarbij we letterlijk terug in de tijd werden getransporteerd. De legendarische trein die vroeger van Parijs naar Istanbul reed en terug  is deze zomer toegankelijk voor trips naar verschillende Europese steden vanuit de Franse hoofdstad.”

7. Quote: By Sheryl Sanberg

“Sheryl Sandberg, the COO of Facebook, heeft een belangrijke reminder voor ons allen en specifiek voor de perfectionisten onder ons:”
Emma Gelaude

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Blogger, Emma Gelaude, Favorieten, Modeondernemer.