Getest: Abeille Royale Youth Repair Ritual van Guerlain
© Marie Claire x Guerlain

Getest: Abeille Royale Youth Repair Ritual van Guerlain

Leestijd: 2 min

Guerlain biedt een ritueel aan dat rechtstreeks uit de bijenkorf komt, verrijkt door jaren onderzoek en innovatie. Een bestseller in herstellende anti-aging huidverzorging. 

Wist je dat producten afkomstig van bijen tot de best genezende producten ter wereld behoren? Dit verklaart waarom het Maison Guerlain 10 jaar lang haar onderzoek richtte op de uitzonderlijke herstellende eigenschappen van honing om zo mondiaal expert te worden en Abeille Royale te creëren: een huidverzorgingslijn met Black Bee Repair Technology*.

Het doel? Sleutelmechanismes in het herstelproces van de huid te stimuleren en zo voortdurend belangrijke tekenen van veroudering te helpen corrigeren, zoals rimpels en verlies van weefselstevigheid. Een schoonheidsbenadering en huidexpertise die hand in hand gaan met transparantie in de toeleveringsketens en een diepgaand engagement om bijen, die essentieel zijn voor de biodiversiteit, te beschermen

In de kijker staat het nieuwe Youth Repair Ritual: een ritueel in 3 stappen geboren uit de Wetenschap en de Bij, met een Fortifying Lotion, een Youth Watery Oil en een Double R Renew & Repair serum.

Stap 1: Verstevig de huid met de Fortifying Lotion met Royal Jelly

De belofte: Bescherm, verstevig en versterk de weerstand van de huid tegen verschillende soorten stress, terwijl ook de vitaliteit een boost krijgt.

De formule: De Lotion bevat een hoge concentratie Royal Jelly en profiteert bovendien van de  Black Bee Repair-technologie en een melange van uitzonderlijke honing om de jeugdigheid en herstellende mechanismes van de huid te stimuleren.

Onze mening: De frisse en waterige textuur dringt onmiddellijk door in onze huid en geeft ons een onmiskenbaar gevoel van frisheid. Onze huid is opnieuw gehydrateerd, soepel en stralend. Het effect vindt onmiddellijk plaats: Onze huid is opnieuw in balans, opgeladen en versterkt. Ons gezicht voelt direct zachter aan, straalt en is klaar voor de volgende verzorgingen in deze routine!

Stap 2: Maak de huid opnieuw voller met de Youth Watery Oil

De belofte: De huid stimuleren, voller en gladder maken, zodat onze teint weer straalt.

De formule: De microcapsules olie geven de herstellende kracht van de Ouessant Black Bee Honey en Royal Jelly vrij, beide exclusief bij Guerlain.

Onze mening: Deze delicaat geurende nectar is absoluut verslavend! De verrassende textuur combineert de rijkdom van een olie en de lichtheid van water. Door de huid te stimuleren wordt deze zachter en soepeler, net zoals een babyhuidje. Al vanaf de eerste toepassing licht onze teint op. Nu begrijpen we waarom deze verzorging, die geschikt is voor alle huidtypes, 19 internationale prijzen heeft gewonnen.

Stap 3: De huid vernieuwen en vormgeven met het Double R Renew & Repair Serum

De belofte: stevigheid en uitstraling in een 2-in-1 serum met dubbele werking.

De formule: de formule “Renew” met “Soft Peeling”-effect bevat een lamellaire gel die AHA’s bevat die progressief vrijkomen en zorgen voor een resultaat als een nieuwe huid met het grootste respect. De formule “Repair” met Royal Jelly en Black Bee Honey van Ouessant levert een vloeistof met een liftend effect, voor scherpere contouren.

Onze mening: dit product voelt enorm aangenaam aan bij het aanbrengen. Het Double R Serum geeft onze gezichtscontouren opnieuw vorm waardoor ons gezicht aan stevigheid wint. Dankzij de ultra-respectvolle peeling is de huidtextuur zichtbaar gladder, zijn de poriën minder zichtbaar en zijn onze rimpels verminderd. Het is duidelijk: in één enkel gebaar zijn we vijf jaar jonger!

De Fortifying Lotion met Royal Jelly, de Youth Watery Oil en het Double R Serum vormen samen meer dan een trio: vanaf 7 dagen ziet de huid er jonger uit en krijgt ze haar glans terug. Wil je deze verzorgingsroutine graag zelf uitproberen? Marie-Claire geeft 200 staaltjes van dit magische trio weg via deze link.

Guerlain

Marie Claire x Guerlain

*Herstellende technologie van de Zwarte Bij van Ouessant.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Guerlain. 
www.guerlain.be 

Lees ook:
Krijg gratis proefdosissen van Guerlains Abeille Royale, het Herstellende Ritueel voor een meer jeugdige huid
De beautylook van Dior, van de catwalk naar de straat
Uitgetest: een facelift zonder botox, fillers of mesjes

Commercieel team De artikels van >

Tags: Guerlain, Huidverzorging.