Krijg gratis proefdosissen van Guerlains Abeille Royale, het Herstellende Ritueel voor een meer jeugdige huid
© Marie Claire x Guerlain

Krijg gratis proefdosissen van Guerlains Abeille Royale, het Herstellende Ritueel voor een meer jeugdige huid

Leestijd: 2 min

Producten afkomstig van bijen en hun uitzonderlijke kracht staan centraal in Guerlains Abeille Royale-gamma. Een respectvol en zintuiglijk gezichtsverzorgingsprogramma met een ongelofelijke doeltreffendheid wat betreft anti-aging en huidherstel.

Bijen, kleine schoonheidsalchemisten

Of je er nu van houdt of er bang voor bent, het valt niet te ontkennen dat bijen enkele van de meest effectieve geneeskrachtige substanties ter wereld produceren. Honing heeft buitengewone eigenschappen, het wordt al sinds de oudheid gebruikt om wonden te verzorgen en te genezen. Het is dan ook logisch dat Guerlain deze goddelijke nectar centraal stelt in een gamma ongelofelijk effectieve anti-aging huidverzorgingsproducten.

Honing, Guerlain en bijen: een verhaal over onderzoek en respect

Met zijn Abeille Royale-assortiment plaatst het beroemde Maison de Beauté deze insecten al 10 jaar centraal in haar onderzoek, waarbij de nadruk ligt op de sterk herstellende eigenschappen van honing. Hoe doet ze dat? Door verschillende soorten honing uit de vier windstreken te onderzoeken en te analyseren, om zo de honing te vinden die het meest effectief is voor het herstellen van de huid.

Een kolossale klus die het Guerlain-team naar het eiland Ouessant leidde. Op dit eiland, dat door UNESCO geclassificeerd werd als “biosfeerreservaat”, leeft een zwarte bij, klein en gedrongen van formaat, die honing produceert met uitzonderlijke eigenschappen en een indrukwekkende zuiverheid. Haar rijkdom aan aminozuren en sporenelementen zette Guerlain ertoe aan om deze honing te gebruiken in alle Abeille Royale-huidverzorgingsproducten! Om deze zeldzame en bijzonder zuivere bijensoort in stand te houden, steunt Guerlain de vereniging van het Conservatoire de l’Abeille Noire Bretonne. Maar dat is niet alles: Guerlain is betrokken bij maar liefst 6 samenwerkingsverbanden voor de bescherming van bijen en biodiversiteit. Sinds 1853 is de bij dan ook natuurlijk het embleem van het Maison!

Royal Jelly: een natuurlijk superfood voor de huid

De huidverzorgingslijn Abeille Royale is ook gebaseerd op de Royal Jelly, een uiterst waardevolle substantie, aangezien een bijenkorf slechts 300 gram koninginnengelei produceert op 20 kg honing. Logisch dus dat dit kostbare goedje exclusief gereserveerd is voor de bijenkoningin. Deze gelei is enorm rijk aan voedingsstoffen (koolhydraten, eiwitten, lipiden, mineralen en vitamines), en verlengt haar levensduur aanzienlijk. Vanwege zijn uitzonderlijke samenstelling richtte Guerlain haar onderzoek op deze substantie: het helpt de weerstand en vitaliteit van de huid versterken. De door het merk geselecteerde Royal Jelly is uiteraard afkomstig van Franse toeleveraars die exclusief aan het Huis leveren. Dit garandeert zowel een pure, zeldzame en unieke kwaliteit als respect en een totale traceerbaarheid.

Guerlains Abeille Royale-lijn

Formules, ingrediënten, onderzoek, engagement… de Abeille Royale-lijn bewijst dat schoonheid weldegelijk kan rijmen met luxe, doeltreffendheid en verantwoordelijkheid. Al 10 jaar lang toont deze lijn haar anti-aging effect en herstellende kracht aan in huidverzorgingen met deskundige formules en een ongelooflijke zintuiglijkheid. Getest en goedgekeurd door de redactie!

Wil je je aansluiten bij de bedrijvige fans van de buitengewone krachten van bijen? Marie Claire geeft 200 proefdosissen van het Youth Repair Ritual weg: een staaltje van de Abeille Royale Fortifying Lotion met Royal Jelly, een staalje van de Abeille Royale Youth Watery Oil en een staalje van het Abeille Royale Double R Renew & Repair serum. 

Schrijf je in via onderstaand formulier en maak kans op het trio staaltjes.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Guerlain. 
www.guerlain.be 

Lees ook:
Getest: Abeille Royale Youth Repair Ritual van Guerlain
Puistjes zijn populair op Instagram: de opkomst van acne positivity
Vijf spa’s om in te relaxen en resetten

Commercieel team De artikels van >

Tags: Beauty, Guerlain, Huidverzorging.