Game. Set. Match.
©

Game. Set. Match.

Leestijd: 1 min

Voor tennisspelers én -fans staat lente in Parijs synoniem voor de Roland-Garros French Open. Ook dit jaar staat van 16 mei tot en met 5 juni alles in het teken van tennis. Thuisblijvers kunnen zichzelf troosten met een van deze special editions ter ere van het toernooi.

Swatch

Het Zwitserse horlogelabel pakt uit met twee speciale uitgaven. De Roland-Garros Centre Court Watch (€ 58) is blauw/wit gekleurd met rode details, Roland-Garros Belle De Match Watch (€ 56) is volledig wit met rode details. Ook te koop in de online shop van het event: www.storerolandgarros.com.

swatch

Info: www.swatch.com

Lacoste

Al 40 jaar partner van Roland Garros, met elk jaar een nieuwe capsulecollectie… Dit jaar brengt deze hulde aan René Lacoste (vijfvoudig winnaar in het enkel- en dubbelspel van de grand slam) en de tijdloze elegantie van de tenniskampioenen uit de jaren 20. Katoen wordt gecombineerd met jersey in marineblauw, wit, grijs en turkoois. De prints zijn geïnspireeerd op de witte lijnen van het tennisveld. Ook te koop in de online shop van het event: www.storerolandgarros.com.

Lacoste

Info: www.lacoste.com

Dinh Van

De Menottes worden 40 en daarom gaat ook Dinh Van een samenwerking aan met het Parijse tennistoernooi. Het handgevlochten bandje refereert naar de gravel van Roland-Garros. Verkrijgbaar zijn in de grote boetiek van het stadion en Dinh Van- boetieks.

Menottes_dinh_van_40years_Chapter2_Roland_Garros_280eur

Info: www.dinhvan.com

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Collab, Dinh van, Fashion, Lacoste, Roland-garros, Special, Swatch, Tennis.