Deze kleurrijke handtassen van Belgische bodem maken je lente-outfits compleet
© Pers

Deze kleurrijke handtassen van Belgische bodem maken je lente-outfits compleet

Leestijd: 1 min

Nu de lente in het land is, dringt niet alleen de jaarlijkse schoonmaak zich op, maar ook een wissel in je garderobe. En hoewel minimalistische, zwart-wit outfits dit seizoen in alle collecties opduiken, omarmen Belgische merken juist kleur. Hier zijn 3 nieuwe handtassen van Belgische bodem om je lente-look compleet te maken.

/

De Teckel van Aesaert

Belgische handtassen

De nieuwste handtas van het Gentse merk Aesaert is – zoals de naam al zegt – geïnspireerd op het lange lijf van, jawel, een teckel hond. Gemaakt van soepel leer, ruim genoeg om al je spullen makkelijk in op te bergen, en tegelijkertijd minstens even stijlvol en elegant.

€ 450, online te koop.

/

Cool Box van Delvaux

Belgische handtassen

Pers

De zomer vieren doet een beetje paradijsvogel met de vernieuwde Cool Box van Delvaux aan de arm, uitgevoerd in snoepkleuren.

Vanaf € 2500, online te koop.

/

Mini Arch van Kaai x Katie Tomlinson

Belgische handtassen

Pers

Kunstenares Katie Tomlinson kreeg van KAAI carte blanche om een aantal items te beschilderen met illustraties die haar inspireren. Resultaat: een crèmekleurige Mini Arch tas met bloemen en vlinders op en een zeer gelimiteerd aantal kaarthouders versierd met dieren en bloemen. Lentegevoel 2.0.

€ 525, online te koop.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Deze drie Belgische merken lanceren een accessoirecollectie & 8 Belgische juwelenmerken om in de gaten te houden.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.