Crush of the Day: De rollersneakers van Veja & Flaneurz
© Veja

Crush of the Day: De rollersneakers van Veja & Flaneurz

Door Valentine Van Gestel, bewerking Lieselotte Van Hemelrijck
Leestijd: 1 min

Veja gaat deze zomer in zee met het jonge, geëngageerde label Flaneurz. Samen lanceren de twee in Parijs gevestigde bedrijven een paar ethisch verantwoorde rollersneakers, een sneaker met een rolschaats eronder, zeg maar. Hadden we al gezegd dat dit hét fashionitem van de zomer wordt? 

De twee jonge oprichters van Flaneurz blazen sinds 2016 de klassieke rolschaats nieuw leven in. Vergeet de schreeuwerige kleuren en plastic uitvoeringen van weleer, dankzij het ingenieuze clip-on systeem van Flaneurz tover je in een handomdraai je favoriete sneakers om tot rollerskates (en vice versa). Een innoverend en succesvol idee dat reeds bekroond werd met de Talent des Cités award.

Na de Vans SK8, de Adidas Top Ten en Stan Smith, en de Nike Air Force 1 is het nu de beurt aan de duurzame en milieuvriendelijke sneakers van Veja om het leven op vier willen te verkennen. Het V-10 Extra White Nautico Pekin model is nu dankzij Flaneurz als rollersneaker verkrijgbaar.

Veja & Flaneurz

Pers

Het leukste aan de rollersneakers? Dat het je hippe sneakers een heerlijk retro jaren-80-kantje geeft. Vanaf nu kan je dus snel én stijlvol op je sneakers het stadsleven aan. Of je kan jezelf helemaal laten gaan en gewoon genieten van het moment met een heerlijk deuntje; aan jou de keuze.

De Veja  V-10 Extra White Nautico Pekin rollersneaker van Flaneurz kan je nu al bestellen op www.flaneurz.com en www.veja-store.com voor €475. Let wel, de levering is pas voorzien vanaf juni. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >