Eucerin Anti-Pigment: zeg vaarwel tegen pigmentvlekken
© Eucerin

Eucerin Anti-Pigment: zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

Leestijd: 1 min

De belofte van Eucerin Anti-Pigment? Een egalere teint dankzij Thiamidol, een ingrediënt dat donkere vlekken effectief helpt verminderen en dat al vanaf 2 weken*.

Dermocosmetica hebben de kracht om je leven te veranderen. Dat is niet alleen de overtuiging van Eucerin, maar ook van zij die de producten van het merk dagelijks smeren, zoals Fien, een Belgische blogster (@fiendq).

“Toen ik zwanger was, ongeveer vijf jaar geleden, verschenen er plots bruine vlekken op mijn gezicht. Er werd mij verteld dat deze na de bevalling zouden verdwijnen… maar helaas, ze gingen nooit weg. Bovendien werd het elke zomer erger. Tijdens gesprekken voelde ik mensen vaak naar de vlekken op mijn voorhoofd staren. Ik schaamde me ervoor en zat niet goed in mijn vel. Vandaag ben ik heel blij dat ik de Anti-Pigmentproducten van Eucerin heb ontdekt. Anderhalve maand later zijn mijn vlekken bijna niet meer zichtbaar. Ik kan wel stellen dat deze producten mijn leven hebben veranderd. En ik hoop van harte dat mijn verhaal andere vrouwen kan helpen.”

Fiens donkere vlekken zijn het gevolg van een pigmentaire aandoening genaamd hyperpigmentatie. Deze vlekken, die variëren in vorm, grootte en kleur (van lichtbruin tot bruin), ontstaan wanneer bepaalde delen van de huid een overmatige hoeveelheid melanine produceren. Maar liefst één op de drie vrouwen** heeft last van zonnevlekken, zwangerschapsmasker, vlekken na acne of vlekken die het gevolg zijn van bepaalde cosmetische behandelingen (dermabrasie, laserbehandeling, chemische peeling).

EEN UNIEK GEPATENTEERD*** ACTIEF INGREDIËNT VOOR JE TEINT

Het Anti-Pigment gamma bevat Thiamidol, een ingrediënt dat door Eucerin gepatenteerd*** is na tien jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Dit unieke ingrediënt helpt de aanmaak van melanine te reguleren en werkt dus precies op het punt waar hyperpigmentatie ontstaat. Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat Thiamidol pigmentvlekken zichtbaar vermindert in slechts 2 weken* en hun terugkeer helpt voorkomen. Regelmatig gebruik leidt bovendien tot voortdurende verbetering.

EEN VOLLEDIG GAMMA MET THIAMIDOL

Het Serum Duo is een lichte, niet-vette emulsie die Thiamidol en Hyaluronzuur bevat. Voor een stralende huid en een egale teint.

De Hydraterende Dagcrème SPF 30 bevat UVA- en UVB-filters (SPF 30) om het risico op pigmentvlekken veroorzaakt door blootstelling aan de zon te verminderen.

De Nachtcrème is verrijkt met Dexpanthenol om het regeneratieproces van de huid gedurende de nacht te ondersteunen.

De Spot Corrector met Thiamidol heeft een sponsapplicator voor een gerichte toepassing bij lichte hyperpigmentatie.

 

Ontdek het hele Anti-Pigment gamma hier!

* Klinische en instrumentele evaluatie, 42 vrouwen, 12 weken, tweemaal daags aanbrengen, regelmatig gebruik. ** Bron: Instar-studie, Consumer Tracking, 500 respondenten, België, 2019 – verzorgingsproducten in apotheken en parafarmacie: 36% van de vrouwen ouder dan 18 jaar zegt getroffen te zijn. *** Thiamidol gepatenteerd (EP 2 758 381 B1) in Frankrijk, België, Nederland.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Eucerin.

www.eucerin.be

LEES OOK:

Reisgids: de Golf van Thailand

Dagtrip: 24u in Knokke-Heist

Shop hier modest fashion van Belgische modemerken

Commercieel team De artikels van >