Emily Ratajkowski is nieuwe gezicht van Paco Rabanne Parfums
© Paco Rabanne

Emily Ratajkowski is nieuwe gezicht van Paco Rabanne Parfums

Leestijd: 1 min

Emily Ratajkowski is een Amerikaanse actrice, model en activiste. We kennen haar onder andere van de videoclip Blurred Lines van Robin Thicke (met Pharrell Williams) waarin ze, in de ongecensureerde versie, met blote borsten op het vrolijke deuntje danst. Paco Rabanne kondigde haar zonet aan als het nieuwe gezicht van hun parfums.

Emily heeft, zoals haar naam doet vermoeden, een Poolse vader en werd geboren in Londen, maar groeide op in Californië. Op veertienjarige leeftijd kreeg ze een contract bij het modellenbureau Ford Models. Na een jaar kunstwetenschappen te hebben gestudeerd, besloot ze op negentienjarige leeftijd fulltime voor haar modellencarrière te gaan.

Haar doorbraak kwam er door een fotoshoot met de bekende fotograaf Tony Duran. Verder deed ze campagnes voor onder andere Forever 21 en Nordstrom.

Uiteraard is Emily Ratajkowski ook op sociale media populair. Het merk Paco Rabanne kiest haar als nieuw gezicht voor hun parfums omdat ze voor hen de moderne en zelfzekere vrouwelijkheid van het merk uitstraalt.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Emily Ratajkowski, Nieuw gezicht, Paco Rabanne, Parfum.