Ontdek als eerste de collectie van Eline De Munck voor ZEB
© Jennifer Massaux

Ontdek als eerste de collectie van Eline De Munck voor ZEB

Leestijd: 2 min

Op 12 maart hangt hij in de rekken, DEUX, de collectie van ZEB en Eline De Munck. Een knappe collectie op maat van de immer actieve carrièrevrouw (horen we daar iemand 'ikke, ikke' roepen?). Marie Claire trok mee naar LA voor de shoot van de campagnebeelden. Ons relaas van die reis en ons interview met Eline lees je in het maartnummer van Marie Claire dat nu in de winkel ligt. Onze favoriete looks uit de collectie ontdek je hieronder.

“Waarom ik de stap heb gezet van de media naar de ondernemerswereld? Daar waren meerdere redenen voor, maar ik merkte vooral dat ik het beu was om louter beoordeeld te worden op mijn uiterlijk of mijn persoonlijkheid, dat kleine stukje dat de mensen er dan van zagen”, vertelt Eline ons tijdens een rustig moment van een tweedaagse shoot in LA. We zijn er voor de campagnebeelden van DEUX, de collectie die Eline op 12 maart bij ZEB lanceert.

Meet the crew

Voormalig fotomodel (en van oorsprong Brusselaar maar nu LA resident) Jennifer Massaux tekent voor de beelden. Dee Daly, een make-upartieste die in een recent verleden nog de wimpers krulde van Maroon 5 en Paris Jackson, zorgt dat Eline er onberispelijk uitziet. De locatie van dienst is de prachtige residentie van Hollywood royalty James Goldstein.

Neem even de tijd om ‘Goldstein Residence’ door Google (Images) te halen en je beseft al snel dat prachtig een understatement is. Rihanna en Leonardo DiCaprio vieren hier hun verjaardag. Roger Federer komt af en toe een balletje slaan op wat hij “het mooiste tennisveld ter wereld” noemt. Need we say more? Probably not. Dus terug naar Eline.

Eline 2.0

“Ik wilde beoordeeld worden op iets dat buiten mezelf lag. Iets wat ik gecreëerd had en dat groter was dan alleen maar mijn gezicht of mijn aanwezigheid. Zo is het Odette Lunettes-verhaal begonnen en ook de nieuwe ZEB-collectie. Het zijn projecten waar ik mijn gezicht aan leen, maar waar ik ook daadwerkelijk mijn stempel op heb gedrukt, waar een bepaalde filosofie achter zit.”

“Waarom de collectie DEUX heet? Omdat het de tweede onderneming is waar ik mee bezig ben. Een vrouw heeft voor mij ook twee kanten. Een vrouw die onderneemt, die ambitieus is, zit graag goed in haar vel. Ze wil serieus genomen worden en zich tegelijkertijd sexy voelen. Die tweestrijd wou ik graag in deze collectie verwerken.”

“Ik wilde stuks die je naar believen kan combineren, evenzeer bruikbaar voor een serieuze vergadering op het werk als voor een drink nadien. Een collectie voor when your style matches your ambition, de beste tagline ooit, al mag ik dat misschien niet zeggen want ik heb hem zelf bedacht.” (lacht)

Benieuwd naar de rest van ons interview met Elise? Haal dan snel het maartnummer van Marie Claire in huis. De mooiste beelden van de shoot in LA ontdek je hieronder.

DEUX is vanaf 12 maart verkrijgbaar in alle ZEB winkels en op www.zeb.be.

Benieuwd naar meer modenieuws? Ontdek dan zeker ook de Belgische statement juwelen van Souvenirs de Pomme.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Eline De Munck, ZEB.