Crush of the day: de Belgische statement juwelen van Souvenirs de Pomme
©

Crush of the day: de Belgische statement juwelen van Souvenirs de Pomme

Leestijd: 1 min

Souvenirs de Pomme is een Belgisch juwelenmerk dat gespecialiseerd is in statement juwelen van hoge kwaliteit. Het merk blaast dit jaar reeds tien kaarsjes uit. Hoog tijd om Souvenir de Pomme even in de schijnwerpers te zetten!

Souvenirs de Pomme is het label van de Belgische Delphine Cordie.  In 2009 begon ze het juwelenmerk als een verlangen naar een eigenzinnige en verrassende juwelencollectie.  Ondertussen is dit in 2019 uitgegroeid tot een kleurrijke lijn statement juwelen die vele harten sneller doen slaan.

Ode aan sterke vrouwen

Sinds kort leidt Delphine Souvenirs de Pomme met Cynthia Botton aan haar zijde. Zij vervoegt het team om de commerciële zijde verder uit te werken en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Het succes van het label wordt binnenkort ook doorgetrokken over de landsgrenzen heen, want dit jaar wordt de collectie voor het eerst voorgesteld in Parijs.

Delphine richtte het label oorspronkelijk op als ode aan haar grootmoeder Paule-Marie, of kortweg Pom. En ook Cynthia kijkt op naar een sterke vrouw, haar moeder: “Haar liefde voor juwelen zit ook in mijn bloed. Toen ik twintig was, vertelde ze me dat elke vrouw juwelen moet dragen, omdat ze ons mooier maken en ervoor zorgen dat je je eigen persoonlijkheid kan uitdrukken.

Ontdek hier enkel van de leukste juwelen van Souvenirs de Pomme:

Meer lezen? Ethisch juwelen shoppen: zo doe je hetValentijn: 30 juwelen die we met veel liefde cadeau willen krijgen10 nieuwe Belgische labels die je moet kennen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Juwelen, Souvenirs de pomme, Statement juwelen.