Enkel en alleen vandaag: gratis minidonuts bij HOEKED!
© Hoeked

Enkel en alleen vandaag: gratis minidonuts bij HOEKED!

Leestijd: 1 min

Gratis minidonuts? #omnomnom! Dat hoef je ons geen twee keer te vertellen. En jou vermoedelijk ook niet, dus haast je maar als de bliksem naar HOEKED!

Vandaag is het de eerste vrijdag van juni en dan vieren de Amerikanen National Doughnut Day. Dat wil zeggen dat alle donutshops er gratis donuts uitdelen als eerbetoon aan de Doughnut Dollies van weleer, de vrouwelijke vrijwilligers van het Leger des Heils die tijdens WOI de soldaten aan het front voorzagen van kleren, balpennen, postzegels en, jawel, donuts.

Geen beter excuus om ook de donutliefhebbers van Antwerpen en omstreken eens goed in de watten te leggen, moeten ze bij nieuwe hotspot HOEKED gedacht hebben. Over HOEKED vertellen we je later meer, maar voor nu, één advies: haast je als de bliksem naar Oudaan 4 in hartje Antwerpen en ga smullen van je gratis portie hoekige minidonuts!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Donuts, Hoeked.