Werken te midden van het groen? Het kan in het WIP, het coworkinggebouw van Dolce La Hulpe
©

Werken te midden van het groen? Het kan in het WIP, het coworkinggebouw van Dolce La Hulpe

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Wanneer we aankomen bij het Dolce La Hulpe complex, te midden van het prachtige Zoniënwoud, valt de eerste Belgische sneeuw. We volgen de lange kronkelende oprit door het bos, 5 minuten later zien we een enorm complex gebouwen opdoemen tussen de bomen. We moeten het toegeven, dit oogt veelbelovend.

Dolce La Hulpe is een viersterrenhotel en resort vlak bij Brussel. Er valt een heleboel te beleven tussen al het groen. Marie Claire ging er naartoe voor een brainstormsessie in het WIP, met spijt in ons hart hebben we dus de wondermooie Spa Cinq Mondes, het lekkere eten en de lounge bar moeten overslaan. Maar goed dat geeft ons dan weer een (of drie) goede reden om terug te komen.

Het WIP is een gezellige coworkinggebouw waar elk bedrijf bureau’s of vergaderzalen kan huren. Je kan er werken in een prachtige setting, het lichte interieur met Deense invloeden trekt de natuur als het ware naar binnen. Werken in het groen is goed voor je humeur en dat merken we. Een motivatieboost krijg je er in dit kader gratis bij.

Nog een leuke bonus is dat je hier ook perfect kan ontspannen na een dagje hard werken. Zo kan je stoom afblazen in het bos, je even uitleven in de fitness of een verkwikkende duik nemen in het zwembad. Conclusie: business and pleasure do mix!

Ook het hotel Dolce La Hulpe heeft heel wat moois voor je in petto. Je kan er het hele jaar door genieten van de ontspannen sfeer en lekker eten. Check zeker ook de leuke eindejaarsaanbiedingen eens. Om cadeau te geven tijdens de feesten of om jezelf te trakteren op een romantisch weekendje weg of een heerlijk dagje relaxen in de Spa Cinq Mondes.

En ook 2018 kan je hier feestelijk inzetten. Daarvoor heeft Dolce La Hulpe een luxueus nieuwjaarsarrangement, inclusief een overnachting in een tweepersoonskamer, een diner op 31 december, een brunch op nieuwjaarsdag en een onbeperkte toegang tot het wellnessgedeelte van het hotel. Kortom, elk excuus is goed om je even naar het hartje Zoniënwoud te begeven.

Dolce La Hulpe, Chaussée de Bruxelles 135, 1310 La Hulpe, www.dolcelahulpe.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >