Dit zijn de trendkapsels volgens Paris Fashion Week
© Imaxtree

Dit zijn de trendkapsels volgens Paris Fashion Week

Door Charlotte Deprez  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Nu we de Paris Fashion Week achter de rug hebben, kunnen we enkele trendkapsels voor de komende seizoenen identificeren. We blikken even terug naar de kapsels die het meest werden gespot tijdens de Parijse modeweek.

Na een grondige analyse van de modeshows in Parijs zijn wij ervan overtuigd dat lage paardenstaarten, ultrakorte kapsels en naar achter gekamd haar de komende tijd helemaal in zullen worden. Een bloemlezing:

/

De lage paardenstaart

Dit jaar draag je de paardenstaart laag, of je draagt hem helemaal niet! Maak je look af met een diadeem of haarband en dan zal de lage paardenstaart nooit saai zijn.

Meer lezen: Dankzij deze handige tips blijft jouw gekleurd haar veel langer mooi

/

Ultrakorte kapsels

Durf je, of durf je niet? Als er een jaar is om de grote sprong te wagen, dan is het in 2019! In bijna elke show kon je een ultrakort kapsel spotten en dat zag er zeker erg vrouwelijk uit.

/

Naar achter gekamd haar

Aandacht, aandacht. Grote haartrend in zicht! Binnenkort dragen we ons haar helemaal naar achteren. Het kan met een wet look of gedeeltelijk gelakt voor extra volume. De gemeenschappelijke deler van al deze kapsels: we laten onze oren overal zien!

Lees ook: Dit zijn de grootste kapselstrends voor komende zomer

/

Dotten en vlechten

Zoals elk jaar waren dotten en vlechten opnieuw talrijk aanwezig op de catwalks. Het verschil met andere jaren? Deze trendkapsels zijn makkelijker dan ooit om te maken!

Lees ook: Dit is waarom je nat haar beter meteen na het douchen droogt

/

Artistieke eenvoud

Een effortless chic uitstraling is altijd in de mode. De sleutel? Een goede snit is altijd de basis voor de structuur en het volume van je haar.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Haar, Kapsels, Paris fashion week, Trendkapsels.