Dit zijn de grootste kapselstrends voor komende zomer
© Imaxtree

Dit zijn de grootste kapselstrends voor komende zomer

Leestijd: 3 min

Heb je binnenkort een kappersbezoek op de planning staan of heb je gewoon zin in iets anders? Scroll dan snel verder om de trendkapsels voor komende zomer te ontdekken. Of je nu gaat voor een korte coupe of nieuwe bangs, met een van deze kapsels zit je zeker goed!

Nu de winter stilaan op zijn einde loopt, kunnen we beginnen verlangen naar de zomer. En daar hoort vaak een update van je kapsel bij! Nog geen idee wat je tijdens de zomerse maanden wil doen met je lokken? Ontdek dan snel de grootste trendkapsels voor de zomer van 2019.

Meer lezen? Dankzij deze handige tips blijft jouw gekleurd haar veel langer mooi.

/

Blunt bangs

Retro blunt bangs zijn terug helemaal in.  Zeker wanneer je ze combineert met een bob! De pony heeft meteen een frisse toets aan je kapsel en het kan je gezicht ook in een klap omtoveren. De stap naar een vollere pony is vaak niet eenvoudig en velen durven dan ook de stap niet te zetten. Als jij deze zomer alle ogen op jouw gericht wil, dan kies jij voor gewaagde blunt bangs. Ook Kim Kardashian onderging onlangs een radicale haartransformatie. En je raadt het vast al, want ze koos voor blunt bangs. Als deze foto’s je niet overtuigen, dan weten we het ook niet meer!

/

De hoge paardenstaart

De retro hoge paardenstaart, de signatuur haarstijl van Ariana Grande, is deze zomer ook helemaal in. En al zeker wanneer je het combineert met een scrunchie. Voor de retro look laat je je lokken best zo veel mogelijk groeien. Om de ultrasteile look te bekomen, neem je best ook je stijltang bij de hand. Ook topmodel Bella Hadid werd al meerdere keren met de haarstijl gespot. Het is duidelijk: the nineties are back, en dat ook bij kapsels.

Meer lezen? In beeld: de kapselevolutie van Meghan Markle.

/
Kort, korter, kortst

Korte coupes zijn helemaal in deze zomer. Vaak is er niets enger dan de schaar in je lokken te zetten, maar het is zoals Coco Chanel ooit zei: “a women who cuts her hair is about to change her life”. De kapselinspiratie voor korte kapsels op dit moment is zonder twijfel Kate Hudson. Haar opgeknipte korte coupe is ideaal voor vrouwen die van afwisseling houden. Je kan het de ene dag steil dragen en de andere dag in beweging brengen.

/

Platinablonde bob

Wie liever gaat voor een gewaagde haarkleur, kiest deze zomer voor platinablond. Combineer het met een bob tot net aan je kin om helemaal on trend te zijn. Kapselinspiratie vind je hier ongetwijfeld bij Khloé Kardashian, die onlangs haar fans verbaasde met een look die iedereen meteen aan Marilyn Monroe deed denken.

/

Baby bangs

Vorige zomer zag je iedereen met curtain bangs uit de jaren 80 rondlopen, deze zomer kiezen we volop voor inspiratie uit de jaren 50Baby bangs of een mini-pony is een nog kortere variant van de normale pony. Het kapsel werd reeds op verschillende shows gespot zoals die van Miu Miu en Prada. Laat je inspireren door celebrities als Emma Watson en Emma Roberts die straalden met de korte pony.

Meer lezen? Vermijd pluizend haar met deze handige producten.

/

Pastelkleuren

Ook deze zomer zijn dromerige pastelkleuren een echte trend. In tegenstelling tot vorige seizoenen kies je deze zomer voor een kleur die eerder als een waas over je haar ligt. De bedoeling is om een soort unicorn gevoel te creëren. Als je niet kan kiezen tussen al die leuke kleuren, ga dan voor roze, de kleur die dit jaar het meest populair is. Verschillende sterren waagden zich al aan een van de trendkleuren. Denk maar aan Lady Gaga, Cardi B, Ruby Rose… Geen gebrek aan inspiratie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Major mood as I say goodbye for another year to all my friends and family back home. Time to gear up for 2019 now. I’m so ready.

Een bericht gedeeld door Ruby Rose (@rubyrose) op

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Celebs, Haar, Kapsels, Trendkapsels, Zomer.