Dit is waarom L’Oréal Paris de term anti-aging bant
© Pers

Dit is waarom L’Oréal Paris de term anti-aging bant

Leestijd: 1 min

Meer dan tien jaar na de lancering van de huidverzorging lanceert L'Oréal Paris nu ook Age Perfect make-up. Het bedrijf is er namelijk van overtuigd dat ouder worden geen strijd tegen de tijd is, omdat er nu eenmaal geen leeftijd op geluk staat! Net daarom kiezen ze voor Age Perfect en bannen ze de term anti-aging van hun producten.

Er is helemaal niets verkeerd met ouder worden. Sterker nog, lachrimpels zijn net het bewijs van een lang en gelukkig leven. Ook L’Oréal Paris is ervan overtuigd dat een mature huid gevierd mag worden. Het merk breidt nu de expertise van hun Age Perfect verzorgingslijn uit met een heuse make-uplijn.

/

Make-up voor de mature huid

Wanneer je huid ouder wordt, kan je niet langer alle producten gebruiken die je op jongere leeftijd kocht. Je huid verandert nu eenmaal, en daarom vereist het ook een aanpassing van je make-up routine. Elke dag zoeken meer dan 7000 vrouwen op Google naar make-uptips voor de mature huid. Het is dus duidelijk dat vrouwen zich beter in hun vel willen voelen met make-up afgestemd op hun leeftijd.

De Age Perfect make-up is een door experten samengesteld gamma van essentiële producten voor de rijpere huid. Met behulp van de beste technologieën ontwikkelden ze make-up die imperfecties verbergen en de mature huid op een goede manier in de verf zetten.

/

De Age Perfect producten

De nieuwe Age Perfect make-up bevat niet alleen producten om de basis te perfectioneren, maar ook make-up om al je schoonheidstroeven extra in de verf te zetten. Ontdek hier de  collectie:

De Age Perfect make-up is vanaf nu verkrijgbaar bij Di en vanaf oktober bij Kruidvat. 

Meer lezen? Doffe teint? Deze tips doen je huid stralenDit is waarom een vitamine C serum niet in je make-up routine mag ontbrekenChanel Les Beiges, de collectie voor een stralende ‘no make-up’ look.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Age Perfect, L'Oréal Paris, Mature huid.