Deze nieuwe culinaire hotspots in Brussel wil je snel uittesten
© Jaco

Deze nieuwe culinaire hotspots in Brussel wil je snel uittesten

Leestijd: 1 min

Onze hoofdstad heeft veel meer te bieden dan alleen wafels, Mannenken Pis en het Atomium. Deze culinaire hotspots openden onlangs de deuren en zijn absoluut een bezoekje waard! 

/

Malmo

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MALMÖ (@malmo.ixelles)


Fan van oesters en ander lekkers uit de zee? Dan moet je bij de nieuwe hotspot Malmo zijn. Een echte fishbar zoals je ze in Scandinavië vindt. Op het menu staan heerlijke zeevruchtenplateaus met vers zuurdesembrood en heerlijke boter. Voor echte fijnproevers!

AdresAmerikaansestraat 88, 1050 Elsene.

Lees ook: Zalig relaxen: de 3 mooiste spahotels in de natuur

/

Gaston


De geëngageerde Brusselse ijsmaker Gaston weet sinds 2016 de smaakpapillen van de Sint-Katelijnewijk al te verleiden, en doet dat nu ook met nog een nieuwe ruimte en een gezellig terras op het Grote Zavelplein. Dit is ondertussen hun derde hotspot in Brussel. De recepten variëren van klassiek tot volledig berijpt.

Adres: Place du Grand Sablon 9, 1000 Brussel

/

Jaco


De wijk Fort-Jaco in Ukkel heeft een nieuw Italiaans restaurant: Jaco. Op het menu? Een even verfijnde als zonnige keuken en een bediening met accenten die ons meenemen op reis, en dat alles in een designomgeving.

Adres: Chaussée de Waterloo 1372, 1180 Brussel.

Lees ook: Wat is motivatie, wat motiveert je en in welke valkuilen mag je niet trappen?

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.