Deze leuke gadgets kan je kopen met ecocheques
©

Deze leuke gadgets kan je kopen met ecocheques

Leestijd: 1 min

Ligt er nog een stapel ecocheques met een naderende vervaldatum te verstoffen in een kast? Ontdek dan snel onze selectie van leuke gadgets waaraan je met plezier je ecocheques uitgeeft!

Veel mensen die werken in de privésector krijgen elk jaar een stapeltje ecocheques als extralegaal voordeel bovenop hun loon. Met de cheques kan je verschillende ecologische producten en diensten aankopen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om die cheques te gebruiken, aangezien we nu eenmaal niet elk jaar een wasmachine of nieuwe televisie nodig hebben. Wij zochten voor jullie enkele leuke items uit die je kan kopen met ecocheques.

Verder kan je met de cheques nog veel verrassende zaken kopen. Zo kan je ze ook spenderen aan tweedehandskleding of -boeken, treintickets of toegangstickets tot de Zoo van Antwerpen. Of wat dacht je van een cursus ecodriving? Je kan je ecocheques voor veel meer gebruiken dan je denkt.

Ontdek hier onze favoriete gadgets:

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Ecocheques, Gadgets.