Deliveroo volgt je deze zomer tot in Knokke
©

Deliveroo volgt je deze zomer tot in Knokke

Leestijd: 1 min

Werken vanop het strand? We did it! Auto ingeladen, slippers aan en richting onze favoriete kustbestemming, 't Zoute in Knokke! Het cameramateriaal voor de fotoshoot hebben we bij, de modellen ook, maar de lunch, die zijn we helaas vergeten...

Onmogelijk om een tafeltje te vinden in ons favoriete restaurant, iedereen te voeden binnen de 30 minuten en niet achter te lopen op ons werkschema (de baas zal tevreden zijn). Plots doen we een geweldige ontdekking (we overdrijven niet): Deliveroo levert deze zomer ook aan zee (echt waar)!

Lang moeten we niet nadenken over dit aanlokkelijke aanbod. Dus halen we onze smartphones boven waarop onze favoriete app – Deliveroo, of course – ook vanop het strand naar ons staat te blinken.

Het enige wat ons nog rest, is een keuze maken tussen een twintigtal restaurants. Voor ieder wat wils, van hamburgers bij Ellis Gourmet Burgers tot de héérlijke sushi van Sushis @Rubens. En voor de fijnproevers onder ons is er de befaamde truffelrisotto van Calypso.

En, alsof dat nog niet genoeg is, kan je met de code ‘KNOKKE’ genieten van een korting van 5 euro; wij zijn verkocht! We hebben onze keuze gemaakt en moeten nu enkel nog even wachten op een heerlijke lunch. Dat moet lukken.

En plots is hij daar. We zijn een beetje verbaasd dat onze bezorger ons kan opsporen in het midden van het strand, maar toch lukt het hem. Dankzij de Deliveroo-app was het namelijk kinderspel om ons terug te vinden, zelfs met onze voeten in het zand. We zien onze redder in nood, met zijn gespierde armen en gebruinde huid. We kijken elkaar aan, hij neemt zijn zonnebril af… en we begeven het helemaal!

Tijd om aan tafel te gaan! Het is te zeggen: tijd om ons neer te vlijen op het picknicklaken en te smullen van al het lekkers in onze Deliverootas. De vers geleverde maaltijd smaakt heerlijk!

 

Door al dat lekkers vergeten we bijna te vertellen hoe mooi het weer wel was (maar dat hadden jullie ongetwijfeld al gezien op de foto’s). Gelukkig brachten we onze zonneproducten van Nuxe mee en zijn we niet alleen beschermd maar ruiken we ook nog eens lekker. Topdag!

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Deliveroo, Knokke.