Deliveroo viert Guacamole Day met een virtuele pop-up store
© Pers

Deliveroo viert Guacamole Day met een virtuele pop-up store

Leestijd: 1 min

Op 16 september vieren we International Guacamole Day, een dag die compleet in het teken staat van de geliefde dipsaus. Speciaal voor die gelegenheid opent Deliveroo die dag een virtueel pop-up restaurant vol met heerlijke avocadogerechten in Brussel. Een niet te missen evenement voor alle avocado-liefhebbers!

Avocado is de laatste jaren uitgegroeid tot de populairste vrucht ooit. Ook guacamole, de Mexicaanse dip die voornamelijk uit avocado bestaat, is bij velen enorm geliefd. De gezonde lekkernij is zo populair dat er zelfs een volledige dag aan gewijd is. Op 16 september vieren we overal ter wereld International Guacamole Day, met -hoe kan het ook anders – een overdosis guacamole en avocado!

Op het menu

Bezorgservice Deliveroo organiseert op die dag ongetwijfeld het leukste guac-feestje van het jaar. Het populaire CHEZWaWa: Gilda’s Guacamole Store opent op zondag 16 september een virtueel pop-up restaurant. Speciaal voor de gelegenheid zet het Brusselse restaurant enkele heerlijke avocadogerechten op de kaart. Fans van de Mexicaanse dipsaus kunnen die dag heel wat feestelijke gerechten aan huis laten leveren om de bijzondere feestdag te vieren.

De pop-up is vernoemd naar Gilda, de moeder van de eigenaar en haar legendarische dipsaus. Naar verluidt bevat haar recept ook twee geheime ingrediënten. Wij zijn alvast benieuwd! Op het menu van de dag staan enkele klassiekers, zoals een pot guaca of tortilla chips met de huisgemaakte dipsaus. Perfect om alleen op te eten of om te delen met je vrienden of je lief. Daarnaast leveren ze die dag ook enkele lekkere specialiteiten, waaronder een quinoa salade met guacamole, een verse avocado milkshake of een guacamole burrito (vegetarisch of met rundvlees).

Gelukkig kunnen ook niet-inwoners van Brussel die dag meegenieten van de virtuele pop-up. Plan die dag een uitstapje naar onze hoofdstad en laat al je favoriete gerechten gewoon leveren in een van de vele Brusselse parken. Ideaal voor een geweldige picknick op een mooie nazomerdag.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Avocado, Brussel, Deliveroo, Guacamole.