Shopping: deze beauty musthaves kan je vanaf nu bij Zalando bestellen
©

Shopping: deze beauty musthaves kan je vanaf nu bij Zalando bestellen

Leestijd: 1 min

Sinds vorige maand kunnen we in ons land ein-de-lijk ook beautyproducten kopen via Zalando. Op de website vind je voortaan meer dan 6500 producten van meer dan 200 merken. Om dat te vieren gingen wij op zoek naar de allerleukste producten en merken die je meteen wil ontdekken.

Op 17 maart werd Zalando Beauty gelanceerd op vijf nieuwe markten, waaronder in België. Vanaf nu vind je naast kleding, schoenen en accessoires nu ook gewoon make-up en skincare op de webshop. Aangezien je bijna het overzicht zou verliezen tussen al die nieuwe hebbedingen, zette Marie Claire voor jou de must haves per categorie op een rijtje.

/

Skincare

 

/

Gezicht

/

Lippen

/

Ogen en wenkbrauwen

/

Haar

Meer lezen? Zalando breidt uit met make-up en skincare: meer dan 6500 beautyproductenWaarom beautyliefhebbers wereldwijd in de ban zijn door de ‘Skincare Fridge’Crush of the day: Chanel hydra beauty Camellia Water Cream.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Duurzame make-up, Zalando, Zalando Beauty.