Crush of the day: Chanel hydra beauty Camellia Water Cream
©

Crush of the day: Chanel hydra beauty Camellia Water Cream

Leestijd: 1 min

Telkens wanneer Chanel een nieuw product lanceert, kunnen wij gewoon niet anders dan enthousiast zijn. Hun producten zijn namelijk altijd de moeite waard. De nieuwe hydra beauty camellia water cream is dan ook crush of the day materiaal!

The name says it all. Dat is de slogan van de nieuwe Chanel hydra beauty Camellia Water Cream. Het nieuwste verzorgingsproduct van Chanel is een must have voor iedereen die altijd en overal een stralende huid wil hebben. De Camellia Water Cream hydrateert je huid de hele dag lang en verlicht meteen je teint.

Het verhaal van Camellia

De Camellia japonica alba plena ligt aan het hart van de hydra beauty verzorgingscollectie van Chanel. Het huis koos de plant voor haar hydraterende eigenschappen. De planten worden gekweekt op velden in Gaujacq in het zuiden van Frankrijk, waar de natuurlijke condities worden nagebootst. Daarna worden de bloemen een voor een met de hand geplukt. De bloemen worden onmiddellijk naar een lab gestuurd om zo hun metabolieten te bewaren. Op basis daarvan maakt Chanel het Chamelia Alba PFA concentraat, het sleutel ingrediënt van het product.

In het hart van de Camellia Water Cream wordt het concentraat gecombineerd met hyaluronzuur derivaat om zo de vochtbalans van je huid te herstellen. Het verzorgingsproduct beschermt je huid ook tegen vrije radicalen dankzij een antioxidant uit gember. De formule wordt uiteindelijk afgemaakt door fijne parelachtige bestandsdelen. Zij vangen licht op en reflecteren het, zodat je huid een prachtig stralend effect krijgt. Je huid zal nog nooit zo mooi geweest zijn!

De Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream is reeds verkrijgbaar online en zal vanaf 1 april te koop zijn bij erkende parfumerieën.

Meer lezen? Boy De Chanel, make-up voor mannenCrush of the day: de nieuwe CC Cream van ChanelCrush of the day: Naked Reloaded, het nieuwe must have palette van Urban Decay.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Chamellia Water Cream, Chanel, Huidverzorging, Hydra beauty, Skincare.