Crush of the day: het legendarische BABOR paasei is terug!
© Instagram @fivemoreminutes_blog

Crush of the day: het legendarische BABOR paasei is terug!

Leestijd: 1 min

Het befaamde BABOR paasei is terug! Naar goede gewoonte lanceert cosmetica-expert BABOR ook dit jaar een ampullenkuur in een prachtige ei-vormige verpakking. Trakteer je huid veertien dagen lang op een extra duwtje in de rug en ontwaak je huid voor de eerste lentedagen.

Cosmeticamerk BABOR is vooral bekend om hun innovatieve ampullenkuren die een ware traktatie vormen voor de huid. Omdat het merk, meer dan terecht, vindt dat het openen van luikjes niet alleen leuk is in de kerstperiode, brengt het elk jaar voor de lente een paasei uit. Het BABOR paasei bevat 14 luikjes waarin telkens een unieke ampul schuilt.

Klaar voor de lente

De ampullenkuur richt zich specifiek op het voorbereiden van je huid voor de lente. Na de koude wintermaanden kan je huid namelijk een extra opkikker gebruiken. Het limited edition BABOR paasei stoomt je huid voelbaar klaar voor de lente. Bovendien zitten de ampullen in een prachtig design met een roos in de hoofdrol.

Tijdens de eerste dagen van de kuur ligt de focus op intense hydratatie en het regenereren van de huid. Zo maak je meteen komaf met die winterblues! Als afsluiter wordt je huid getrakteerd op de exclusieve Grand Cru rozenampullen, die voor de eerste keer in de tijdelijke set aanwezig zijn. Verder bevat de set ook anti-aging producten en ampullen voor een stralende huid.

Het limited edition BABOR paasei is verkrijgbaar via schoonheidsinstituten en online voor 46,90 euro.

Meer lezen? Dit zijn de beste skincare merken voor de gevoelige huid5 zelfbruiners voor een stralende winterhuidDoffe teint? Deze tips doen je huid stralen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Ampullen, Babor, Babor paasei, Lente.