Crush of the day: de revolutionaire anti-aging van Grown Alchemist
© Pers

Crush of the day: de revolutionaire anti-aging van Grown Alchemist

Door Camille Vernin  & Emma Verbeke
Leestijd: 2 min

Met hun stijlvolle apothekersverpakking is Grown Alchemist hét Australische merk dat chemie en plantkunde combineert. Hun filosofie? Schoonheid begint bij een gezond lichaam. Je huid gaat pas echt stralen, als je ook je innerlijk goed verzorgt. Ook goed om te weten: Gwyneth Paltrow zweert al jaren bij het merk!

/

Maak kennis met Grown Alchemist

Grown Alchemist is een Australisch label dat zich focust op het vertragen van het verouderingsproces. Het cosmeticamerk is gebaseerd op het onderzoek van wetenschappers en dermatologen die natuurlijke actieve ingrediënten ontwikkelen om de huidcellen te verbeteren. Die deeltjes optimaliseren niet alleen de werking van je huid, ze vertragen ook de veroudering. Het merk vertrouwt op actieve stoffen die de productie van collageen en elastine, natuurlijke antioxidanten en hyaluronzuur bevorderen.

 

Lees ook: Waarom microbioom plots hot topic is in de skincare

 

Kort samengevat is Grown Alchemist ervan overtuigd dat cellen pas goed kunnen werken als ze gezond zijn. Hun producten werken heel diepgaand door de fundamenten rechtstreeks aan te vallen. Net dat maakt hun cosmetica zo effectief. Voor een optimale huidgezondheid behandel je de huid ook van binnenuit met gerichte schoonheidssupplementen.

/

Natuurlijke producten en verpakkingen

Het Australische merk maakt bovendien enkel gebruik van biologische ingrediënten. Het voordeel daarvan is dat die een groter aantal vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren bevatten. Tegelijkertijd heeft het merk ook de voorkeur aan antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor het milieu. Minder lucht- en watervervuiling, een gezondere bodem, minder energieverbruik…Kortom, niets dan voordelen. Daarenboven kiest Grown Alchemist bewust ook enkel voor verpakkingen gemaakt uit gerecycleerde materialen.

/

Onze favoriet: de nieuwe Detox Hydra-Mist +

 

Dit is het detoxproduct dat onze huid deze zomer nodig heeft. Het bevat een anti blauw-lichtcomplex om lijnen en rimpels glad te strijken. Tegelijk wordt het epidermis diep gevoed en is je huid beschermd tegen schadelijke stralen.

De spray helpt bovendien ook tekenen van veroudering te voorkomen en draagt bij aan de celregeneratie. Het geeft je huid de nodige voedingstoffen die bij het ouder worden zijn uitgeput, waardoor de huid terug steviger en gladder gaat aanvoelen.

Meer lezen? Dit zijn de beste skincare merken voor de gevoelige huidStevigheid troef: onze selectie verstevigende smeerproducten voor een strakke huidK-beauty: 5 Koreaanse beautymerken die je vandaag nog moet ontdekken.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Anti-age, Grown Alchemist, Schoonheidssupplementen.