Crush of the day: de nieuwe CC Cream van Chanel
© Pers

Crush of the day: de nieuwe CC Cream van Chanel

Leestijd: 1 min

De CC Cream van Chanel is al jaren een echt cultproduct. Toch heeft Chanel het product nu heruitgevonden met als resultaat nog betere hydratatie en resultaten. Wij hebben de nieuwe CC Cream zorgvuldig getest en geven je vijf redenen waarom je dit product in huis moet halen!

Net zoals de drie musketiers zijn de 4 C’s van Chanel het ultieme team voor een perfecte teint zonder onzuiverheden of imperfecties.

Wat is nu het geheim van deze magische crème? Het product combineert actieve verzorging met een subtiel pigment en een goede uv-filter. Dankzij die fantastische combinatie krijg je in een oogwenk een prachtige teint. De CC Cream is je ideale partner tijdens de warme zomermaanden. Je huid blijft er stralend uitzien, maar dan zonder een verstikkende laag foundation!

De 5 functies van de nieuwe CC Cream

Chanel heeft hun CC Cream verbeterd met een nieuwe formule. Dankzij de vernieuwde formule wordt je huid nog meer gehydrateerd. De textuur is bovendien nog fijner en smelt meteen op je huid. Het resultaat? Een gezonde en stralende make-up look.

Dit zijn de vijf voordelen van het cultproduct:

/

Een zuivere huid zonder plaasterwerk

Dankzij de fijne, zachte textuur glijdt de crème over je huid. De CC Cream camoufleert meteen alle onzuiverheden, rode vlekken en grote poriën. Het product bezorgt je een perfecte teint, die naturel en gesofisticeerd is.

/

Hydrateert

Een nieuwe generatie hyaluronzuur wekt het natuurlijke hydratatiemechanisme van onze huid opnieuw op. De huid is de hele dag lang optimaal gevoed. Je huid is niet alleen 12 uur lang gehydrateerd, maar oogt ook gladder, voller en soepeler dan ooit.

/

Corrigeert

Vanaf de eerste maand van gebruik werkt de CC Cream aan de eerste tekenen van veroudering. Hyaluronzuur maakt de huid opnieuw strak en maakt rimpels minder zichtbaar.

/

Beschermt

Het nieuwe extract uit de Kakadu pruim vormt een beschermlaag die de huid beschermd tegen vervuiling. Bovendien bevat de crème ook UVA en UVB filters die je huid beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

/

Bezorgt je een stralende huid

De vernieuwde CC Cream helpt je huid om het natuurlijke zonlicht te weerkaatsen. Dag na dag krijg je een meer egale en stralende huid.

Vanaf het allereerste gebruik bezorgt de CC Cream van Chanel het gewenste effect. Het product bezorgt je een prachtige teint wanneer het buiten te warm is voor een dikke laag foundation. Wij hebben het product getest tijdens de tropische temperaturen van de afgelopen weken. We kunnen dus met honderd procent zekerheid zeggen dat het product de hele dag blijft zitten en niet gaat glanzen. Ideaal voor de zomer dus!

CC Cream Complete Correction van Chanel bestaat in zes verschillende tinten. Prijs: 62 euro. De lichtste teint, Beige 10, is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno en de webshop van Chanel. Verkrijgbaar via Chanel vanaf 16 juli en vanaf 15 augustus bij de parfumerie.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: CC Cream, Chanel, Foundation.