Cruisen 2.0 met de nieuwe EXC In-Depth formule van Holland America Line
© Holland America Line

Cruisen 2.0 met de nieuwe EXC In-Depth formule van Holland America Line

Leestijd: 1 min

Holland America Line lanceert vanaf komende september een nieuwe innovatieve manier van cruisen. Het EXC (Explorations central) In-Depth concept is speciaal bedoeld voor reizigers die de wereld op een uitzonderlijke manier willen verkennen en plaatsen willen ontdekken waar de cruisemaatschappij normaal niet komt.

Holland America Line, dochteronderneming van ’s werelds grootste cruisemaatschappij Carnival Corporation & plc, organiseert vanaf september nieuwe belevingscruises met Zodiac excursies. De unieke EXC In-Depth reizen bieden elke klant een variëteit aan thema’s en keuzes om hun beleving compleet op maat te maken. Je kan kiezen uit tal van interessante opties: fotografie, kunst en cultuur, wetenschap en natuur, eten en drinken, geschiedenis en perspectief en actieve verkenning. Gasten kunnen zich focussen op 1 interessegebied of verschillende passies combineren.

“We hebben EXC In-Depth reizen ontwikkeld om de gastervaring op een meer persoonlijke manier verder te verrijken op de exotische bestemmingen die tijdens de cruises worden aangedaan”, vertelt Holland America Line president Orlando Ashford. Het nieuwe type reizen zal voor het eerst aangeboden worden op het middelgrote Maasdam schip dat ruimte biedt voor 1.258 passagiers.

Alaska 2015 #hollandamerica

Een bericht gedeeld door Holland America Cruises (@hollandamercialine) op

Meer informatie vind je op www.hollandamerica.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cruises, EXC In-Depth, Holland America Line.