Contrair Antwerpen opent opnieuw zijn deuren op 7 oktober
© kemizz

Contrair Antwerpen opent opnieuw zijn deuren op 7 oktober

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor alle cultuurliefhebbers, creatievelingen en al wie van feesten houdt. Vanaf 7 oktober is iedereen opnieuw welkom in de oude loodsen van NV Necap in Antwerpen, waar het succesvolle pop-upconcept Contrair voor de tweede maal zijn deuren opent.

In maart maakte Antwerpen voor de eerste keer kennis met Contrair, een uniek pop-upcultuurconcept opgericht door Yves Massignani en Thomas Van Praag. Het ondernemersduo, dat ook bekend is om het feestconcept Kleinhouse, kiest er opnieuw voor om verschillende kunstvormen onder één dak samen te brengen. “Contrair staat voor 1.500 vierkante meter ontdekking. Bij ons kan je terecht voor live optredens, kunstexposities en heel wat dansfeesten”, aldus Yves Massignani.

Op zaterdag 7 oktober wordt het seizoen geopend met een spetterend feestje. HUSH HUSH is het huismerk van Contrair en is al jaren een befaamde naam in de partyscene. In oktober en november is Contrair elke zaterdag de plaats bij uitstek om te feesten tot in de vroege uren. Ook op vrijdag zullen er dansfeesten plaatsvinden.

Contrair

kemizz

Contrair

kemizz

Naast de vele dansfeesten, is er ook ruimte voor muziek en kunst. Op het vlak van kunst kan je dit seizoen onder andere de lancering van The Red Rider bijwonen (een herwerking van De rode ridder door Lectrr), net als het artistieke festival Closer/Dichterbij en optredens van het Antwerpse Leave us at dawn.

Op muzikaal vlak kan je genieten van optredens van de getalenteerde dj Job Jobse en de house band Bicep. In december staat er ook een Disco Naïveté label night op het programma waar muziekmanager Jarri Van der Haegen enkele van zijn acts voorstelt. Kortom, de komende twee maanden valt er op cultureel vlak heel wat te beleven in Antwerpen.

Contrair, Montevideostraat 5, 2000 Antwerpen, open van 7 oktober tot 31 december. Meer informatie en het volledige programma vind je op www.contrair.be.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Antwerpen, Contrair, Dansen, Pop-up.