Onze favoriete looks van de MTV VMA’s 2017
© Getty images

Onze favoriete looks van de MTV VMA’s 2017

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Afgelopen nacht vonden de MTV Video Music Awards plaats in The Forum in Inglewood, Californië. De jaarlijkse awardshow is elk jaar opnieuw één groot feest voor muziek- en modeliefhebbers. En dat niet alleen op het podium, maar ook op de rode loper. De mooiste looks? Die hebben wij voor je op een rijtje gezet. Kijk mee en geniet.

De 34ste editie van de populaire awardshow van MTV was opnieuw een succes. De VMA’s werden dit jaar aan elkaar gepraat door host Katy Perry en er waren onder andere optredens van Pink, Miley Cyrus en Kendrick Lamar. Kendrick Lamar was trouwens de grote winnaar van de avond. De videoclip van Humble. sleepte maar liefst zes prijzen in de wacht waaronder die van Beste Video van het Jaar. Ed Sheeran won dan weer, niet geheel onverwacht, de prijs voor Beste Artiest.

De show was af en toe wel politiek geladen. Zo verschenen er aan het begin van de show zes transgendersoldaten op het podium als reactie op het besluit van president Trump om transgenders uit het leger te bannen. Ook werd er dit jaar een opmerkelijke award uitgereikt, de prijs voor Beste Gevecht Tegen het Systeem. De titel ging dit jaar naar alle zes genomineerden, als signaal dat er nooit genoeg protest kan zijn tegen het systeem. MTV op zijn best.

Maar de echte show speelde zich voor ons modefans af op de rode loper. Daar paradeerden de celebs immers in hun mooiste outfits. Ontdek snel de favorieten van de redactie in de slideshow hieronder.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Celeb outfits VMA's, Celebs, MTV, VMA's.