Laat je cadeaus leveren in een Bringme Box en pik ze op wanneer je wil
© Bringme

Laat je cadeaus leveren in een Bringme Box en pik ze op wanneer je wil

Leestijd: 1 min

Met de feestdagen in het vooruitzicht moeten er heel wat cadeaus gekocht worden voor familie en vrienden. Gelukkig kan je tegenwoordig ook heel veel online bestellen, waardoor je bijna niet meer uit je luie zetel hoeft. Dankzij het Belgische Bringme hoef je niet langer thuis te wachten om te vermijden dat je je pakje mist; je pikt je bestelling gewoon op wanneer jij het wil in een speciaal daarvoor voorziene box.

Bring Me is een Belgisch bedrijf dat slimme, geconnecteerde boxen ontwikkelt. Het bedrijf ondervroeg in een onderzoek 1.000 Belgen over hun online koopgedrag. Daaruit blijkt dat 31% kerstcadeaus gewoon vanop zijn bureaustoel bestelt. Mensen laten steeds vaker een bestelling toekomen op het werk, maar dat wordt niet in elk bedrijf toegestaan. De populairste plaats om een pakketje te laten leveren, blijft dus gewoon thuis.

Het is nochtans niet altijd evident om thuis te zijn om het pakketje te ontvangen. De bezorgingsdiensten leveren vaak terwijl we aan het werk zijn en zelfs op een vrije dag ben je soms wel eens weg om boodschappen te doen of de kinderen van school te halen. En natuurlijk komen ze dan net op dat moment je bestelling leveren, waardoor je achteraf toch in de rij van het postkantoor moet gaan staan. Vier op de tien liet daarom al eens een pakje toekomen bij de buren, terwijl 25% van de mensen hun buren daar eigenlijk te weinig voor vertrouwt.

Bringmebox

Bringme

Gelukkig heeft Bringme daar een oplossing voor gevonden. In verschillende appartementsgebouwen, campussen, bedrijven en apotheken in ons land vind je de Bringme boxen. Als geregistreerd gebruiker kan je simpelweg je bestellingen laten leveren in de box van jouw keuze (op het werk, thuis of ergens in de buurt). Via een app krijg je een melding wanneer het pakket geleverd is  en met de bijhorende QR-code kan je het juiste vak van de box openen op het moment dat voor jou het beste uitkomt. En er is nog meer goed nieuws, want het gebruik van de Bringme box en de app is volledig gratis.

Het project is momenteel nog vollop in uitbouw, maar je vindt de Bringme Boxen bijvoorbeeld al op de Campus Jette van de VUB en in de nieuwe Roodebeeklaan residentie in Brussel. Ook in Fosbury & Sons in Antwerpen en woontoren Twist in Leuven is er al een Bringme box.

Meer informatie vind je op de website van Bringme.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Bringme, Bringme box, Eindejaarsfeesten, Online shoppen.