Breng je sportieve voornemens in de praktijk: 5x motiverende sportkledij
© Beta Studios

Breng je sportieve voornemens in de praktijk: 5x motiverende sportkledij

Leestijd: 1 min

Voor al wie zich heeft voorgenomen om in het nieuwe jaar vaker te sporten, maar ook voor diegenen die al jaar en dag kind aan huis zijn in de sportschool, maakten wij een selectie van de leukste nieuwe sportcollecties. Want een nieuwe outfit motiveert toch altijd om die sportschoenen weer eens aan te trekken?

Beta Studios

Beta StudiosDit nieuwe Deense sportmerk lanceert twee verschillende collecties die elkaar perfect aanvullen. Zo bevat de Active collectie stukken in technische materialen die geschikt zijn voor high intensity workouts. De Life collectie bestaat dan weer uit luxueuze vrijetijdskledij, ideaal om te dragen tijdens het reizen, tijdens activiteiten met een lage impact, voor en na een workout of om te loungen tijdens het weekend. Naast comfortabel en functioneel is deze sportkledij ook uiterst stijlvol.
www.betastudios.dk

/

Diesel X

Diesel XDiesel pakt dit seizoen uit met een allereerste sportcollectie. Met Diesel X wou Artistiek directeur Nicola Formichetti “Diesel’s iconen herinterpreteren en combineren met technische materialen met toch een knipoog naar denim”. De collectie bevat sportkledij voor mannen en vrouwen en is zowel ergonomisch als winddicht.
Beschikbaar vanaf februari. www.diesel.com.

/

Lenny Leleu

Lenny LeleuDe Belgische ontwerpster Lenny Leleu maakte al naam met haar badmode, maar stelt nu ook haar eerste sportcollectie voor. Met haar eigentijdse ontwerpen biedt ze sportkledij die zowel functioneel als flatterend is. De collectie bevat shorts, leggings en tops steeds met edgy details als mesh en drapages. Bovendien werden de stukken vervaardigd uit duurzame materialen.
www.lennyleleu.com

/

H&M

H&MH&M heeft zichzelf weer overtroffen met haar nieuwste sportcollectie. Leggings, croptops, sweatshirts en zelfs een yogajumpsuit in mooie snits en een verrassend kleurenpalet van grijstinten en zachtroze doen ons al verlangen naar onze volgende workoutsessie.
www.h&m.com

/

Adidas Stellasport

Adidas StellasportAdidas en Stella McCartney breien een vervolg aan hun succesvolle samenwerking met een nieuwe sportcollectie. Voor deze vrolijke lente/zomercollectie lieten ze zich inspireren door Hawaii, graffiti en camouflageprint. Je zou voor minder zin krijgen om nieuwe sporten uit te proberen!
Vanaf februari beschikbaar. www.adidas.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Adidas Stellasport, Beta Studios, Diesel X, H&M, Lenny Leleu, Sport, Sportswear, Workout.