5 redenen om naar Bread & Butter by Zalando te gaan
© Pers

5 redenen om naar Bread & Butter by Zalando te gaan

Leestijd: 1 min

Van 1 tot 3 september vindt in Berlijn de tweede editie van Bread & Butter by Zalando plaats. Het stijl- en cultuurfestival draait dit jaar helemaal rond het motto BOLD en wil daarmee vernieuwing, diversiteit en onverschrokkenheid aanmoedigen. Wij zetten even voor je op een rijtje waarom je dit gebeuren absoluut niet mag missen.

1. Mode

Meer dan 40 modemerken zullen op Bread & Butter hun nieuwste collectie presenteren op een innovatieve manier. Denk see now, buy now-shows, workshops en augmented reality experiences. Een van de absolute hoogtepunten wordt ongetwijfeld de haute-coutureshow van het Nederlandse ontwerpduo Viktor&Rolf.

2. Muziek

Zowel opkomende talenten als gevestigde waarden uit de muziekwereld zullen zich op Bread & Butter van hun beste kant laten zien. Elke dag kunnen de bezoekers zich op de afterparty’s uitleven op de vette beats van verschillende dj’s. De headliner van het weekend is de Oostenrijkse indiepopband Bilderbuch.

3. Food

Verwen je smaakpapillen bij de verschillende foodstands waar sterrenchefs je verrassen met de heerlijkste gerechten uit alle hoeken van de wereld. Niet te missen, zijn de streetfoodcreaties van Michelin-sterrenchef Chan Hon Meng.

4. Vivienne Westwood

Niemand minder dan Vivienne Westwood, modeontwerpster, milieuactiviste én spokesperson van het festival, zal aanwezig zijn. Op vrijdag houdt ze een lezing over mode en het belang van literatuur en kunst. Haar werk zal tevens doorlopend te zien zijn in een retrospectieve expo.

5. Talks, workshops en nog veel meer

Verschillende inspirerende persoonlijkheden, waaronder model, activiste en oprichtster van het online platform Gurls Talk Adwoa Aboah, zullen op Bread & Butter het woord nemen. Verder kan je ook deelnemen aan verschillende modeworkshops en fitness-, dans- en yogalessen. Tot slot kan je in het Beauty Salon je haar en make-up laten bijwerken door Maybelline en Essie.

Wil jij graag deel uitmaken van deze onvergetelijke driedaagse? Hou dan zeker onze Instagrampagina in het oog, want wij geven een duoticket en shoppingvouchers van Zalando weg!

Bread & Butter by Zalando, 1 tot 3 september van 13u tot 22u, Arena Berlin, Eichenstrasse 4, 12435 Berlijn (Duitsland), www.breadandbutter.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: B&&B, Bread & Butter, Festival, Zalando.