TIP: Word thuis meester-patissier met Boîte Moustache
© Instagram @boitemoustache

TIP: Word thuis meester-patissier met Boîte Moustache

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

We kunnen er niet omheen: foodboxen zoals die van Hello Fresh en Smartmat zijn tegenwoordig enorm populair. Doorgaans komen de dozen gevuld met gezonde, verse ingrediënten. Maar wat als je nu ook een box kon bestellen vol zoete lekkernijen? Maak kennis met Boîte Moustache, de eerste foodbox waarmee je thuis desserten tervoorschijn tovert als een echte chef.

Heb je binnenkort een familiefeest en wil je eens uitpakken met iets anders dan die traditionele dame blanche of kersenvlaai van de bakker om de hoek? Met de dessertbox van Boîte Moustache tover je in een handomdraai een zoete lekkernij uit je mouw waar zelfs Sergio Herman geen commentaar op zou hebben. Het unieke concept is momenteel enkel beschikbaar in Kortrijk, maar het bedrijf heeft wel plannen om uit te breiden.

Het concept van Boîte Moustache is simpel: op de website vind je een viertal dessertboxen waaruit je je favoriet kan kiezen. Eens je betaald hebt, worden alle ingrediënten worden vers voor je klaargemaakt en verpakt, waarna je de doos kunt afhalen. Thuis hoef je enkel nog de handleiding te volgen om een overheerlijk dessert in een mum van tijd op tafel te toveren.

Nieuw!!! Binnenkort online te bestellen, “Ice Snicker” dessert! #boîtemoustache #igkortrijk #restaurantoudwalle

Een bericht gedeeld door Boîte Moustache (@boitemoustache) op


De dessertboxen worden aangepast per seizoen en ook voor speciale gelegenheden, zoals Pasen en Kerstmis, worden limited editions voorzien. Waar de naam Boîte Moustache vandaan komt?  Van de resulterende chocoladesnor natuurlijk! Of denk je dat jij eraan zult kunnen ontsnappen?

Meer informatie over Boîte Moustache en hun heerlijke dessertboxen vind je op www.boitemoustache.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Boîte Moustache, Chocolade, Dessert, Diy, Foodbox, Kortrijk.