Wie Pasen zegt, denkt onmiddellijk aan een gezellige paasbrunch met tonnen chocolade, koffiekoeken en zoete sneukelingen. De echte chocoladeliefhebbers zijn die dag volledig in hun element, maar ook de healthy freaks zijn die dag niet te stoppen. Voor de Belgische chocolatiers is Pasen een echt succes en daarvoor zetten ze hun creatieve geest graag in gang. Enkele chocolatiers die je zeker niet mag missen voor jezelf of als cadeau dit weekend, zetten we voor jou op een rijtje.
Limited edition voor fijnproevers van Neuhaus, €25.
Easter Bunny van Neuhaus, €12.
Paas speculaas hazen en konijnen, Philip’s Biscuits, €2,90.
Sensations Flamboyants, Benoît Nihant Chocolatier, € 39.
Paasblik, Philip’s Biscuits, €15,80.
Roze mandje van Pierre Marcolini, €16,90.
Paashaas van Pierre Marcolini, €9,90.
Paaseieren van The Belgian Chocolate Makers in samenwerking met Deliveroo, €10,00.
Cello van kleine eieren van Galler, €9,85.
Lees meer Marie Claire op: Recept:glutenvrije chocoladecupcakes door Madam Bakster; The Belgian Chocolate House opent chocoladeparadijs in Antwerpen; Last minute paastip: de mooiste chocoladecreaties om cadeau te geven (of stiekem zelf op te eten).