Belgisch handtassenlabel Kaai opent flagshipstore in Brussel
© rv

Belgisch handtassenlabel Kaai opent flagshipstore in Brussel

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Drie jaar na de opening van de eerste Studio Store in Antwerpen opent handtassenlabel KAAI een flagshipstore. Hiervoor verruimen oprichtster Ine Verhaert en Helga Meersmans hun universum en kozen ze voor Brussel. Een bewuste stap met als doel het label te internationaliseren.

/

In 2018 lanceerden Helga Meermans en Ine Verhaert het Belgische tassenmerk KAAI. In hun 25 jaar ervaring binnen de retail- en modesector konden ze maar geen ideale handtas vinden. Daarom besloten ze hun eigen ideale handtas te ontwerpen. Het resultaat is een collectie van modieuze, maar praktische tassen en accessoires voor de ambitieuze zakenvrouwen van de 21e eeuw.

Drie jaar na de opening van hun eerste Studio Store te Antwerpen zijn oprichtsters Ine en Helga klaar voor een nieuw avontuur in onze hoofdstad. “Het openen van een nieuwe flagshipstore in Brussel is een droom die uitkomt”, vertelt Helga Meersmans. Voor handtassenlabel Kaai is dit een stapje dichter naar internationalisering. Met een gloednieuwe winkel in de prestigieuze Koningsgalerij in hartje Brussel hoopt het merk meer Brusselse, Waalse maar ook buitenlandse vrouwen te bereiken. “Vandaag verkopen we online al heel wat in het buitenland. Na Brussel willen we graag in meerdere wereldsteden een KAAI winkel openen. Volgende stappen zouden Amsterdam, Londen of Parijs kunnen zijn. Zo kunnen we langzaamaan de wereld veroveren en onze Kaai community uitbreiden.”

KAAI

PERS

Dat de gloednieuwe flagshipstore in de grandeuze Koningsgalerij komt, is niet geheel toevallig. Gelegen tussen de chocolatiers, de oudste bioscoop in het land, een theater met een door René Magritte geschilderd plafond, en andere Belgische iconische merken zoals Delvaux, wil KAAI haar plekje veroveren als gevestigd handtassenmerk voor de trendy, klassevolle vrouw on-the-go.

De toekomstige winkel belooft het stijlvolle en innovatieve karakter van het label uit te ademen. De bijzondere art-deco sfeer in een hedendaags jasje biedt de ultieme achtergrond voor stijlvolle handtassen van eigen bodem. Video animaties in de etalage en een speciale zone in de winkel om je tas uit te testen met je tech devices bewijzen dat.

KAAI

rv

De nieuwe flagshipstore van KAAI is te vinden in de Koningsgalerij, 21 te Brussel vanaf begin mei, en zal van dinsdag tot zaterdag open zijn van 11:00h – 18:00h.

Lees meer Marie Claire op: 3 vrouwelijke ondernemers die hun eigen koffiebar uitbaten, Belgische zangeres Sylvie Kreusch te zien in campagne van Roger Vivier en 5 Belgische juwelenmerken om in de gaten te houden.

Tags: 100% Belgisch, Brussel, Flagshipstore, Kaai.