Belgische zangeres Sylvie Kreusch te zien in campagne van Roger Vivier
© Roger Vivier

Belgische zangeres Sylvie Kreusch te zien in campagne van Roger Vivier

Leestijd: 1 min

De Antwerpse zangeres Sylvie Kreusch schittert in de nieuwste schoenencampagne van Roger Vivier. Voor het Franse modehuis is het de eerste keer dat ze een Belgisch gezicht strikken. Kreusch werkte eerder al samen met prestigieuze merken als Valentino en Azzaro.

Muziekminnend België leerde Sylvie Kreusch kennen als zangeres van Soldier’s Heart, de band die in 2013 De Nieuwe Lichting op Studio Brussel won. Toen de band in 2016 werd opgedoekt, ging de Antwerpse zingen bij Warhaus (de groep van Balthazar-frontman Maarten Devoldere). In 2019 bracht Kreusch met ‘Bada Bing! Bada Boom!’ haar eerste solo-EP uit. Een jaar later volgde een tweede album ‘Wild Love’ en er zou nóg een nieuw album op komst zijn.

Sylvie Kreusch x Roger Vivier

Kreusch is niet alleen een graag geziene gast in de muzieksector, ze wordt ook op handen gedragen door de internationale modesector. Zo werkte ze zoals eerder gezegd al samen met Valentino en Azzaro en nu ook met Roger Vivier. Het Franse modehuis strikte de zangeres voor een campagne rond de nieuwe Viv’ In The City-schoenen. Leren muiltjes met een grote gesp op de wreef en een kitten heel of sleehak, afhankelijk van het model. De schoenen maken deel uit van de SS21-collectie en zijn nu op de webshop van het merk te koop in drie verschillende kleuren.

Bekijk hieronder de campagnebeelden en -video waarin Sylvie Kreusch te zien is.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Roger vivier, Sylvie kreusch.