In beeld: zo zag het huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry eruit
©

In beeld: zo zag het huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry eruit

Leestijd: 1 min

Na maandenlange speculatie over wie de bruidsjurk mocht ontwerpen van Meghan Markle, is het eindelijk zover...

De actrice gaf zopas haar ja-woord in de Saint George’s Chapel in Windsor Castle in een prachtige witte jurk met boothals van Givenchy. Het paleis gaf volgend statement vrij: 

‘Ms. Meghan Markle’s wedding dress has been designed by the acclaimed British designer, Clare Waight Keller. Ms. Waight Keller last year became the first female Artistic Director at the historic French fashion house Givenchy.’

Een feministische zet, om een van de weinige vrouwelijke ontwerpers te kiezen? Maar Meghan verklaarde die keuze als volgt: “ik hou van tijdloze en elegante esthetiek, een onberispelijke taille, en een ontspannen houding”.  De jurk zou om en bij de £250.000 gekost hebben.

Meghan – die ons met haar lieflijke glimlach naar de doos tissues deed grijpen – leende de tiara van Queen Mary uit 1923.
Kippenvel moment? Zonder twijfel toen Prins Harry de sluier van haar 5-meter-lange trouwsluier ophief om zijn prille bruid te kussen.

Over naar de foto’s!

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Celebs, Meghan Markle, Royalty, The crown, Wedding.