B&&B by Zalando in Berlijn: alle hoogtepunten van een weekend vol trendwatching
© Bread & Butter

B&&B by Zalando in Berlijn: alle hoogtepunten van een weekend vol trendwatching

Leestijd: 1 min

B&&B by Zalando valt het best te omschrijven als de coolste streetstyle beurs ter wereld, ontdek hier waarom.

Afgelopen weekend was Berlijn het toneel van de nieuwste trends op vlak van urban style en denimmerken, waar de dedicated followers of trends getrakteerd werden op inspirational talks rond sustainability en de invloed van Instagram. En daarnaast ook optredens van onder andere Lauryn Hill en Jaden Smith. De beurs klokte zondagavond af op een record aantal bezoekers van maar liefst 35000. Een succesvolle editie die de hashtags #breadandbutter en # byzalando op Instagram deed ontploffen.

B&&B by Zalando Day 1

De 3de editie van Bread&&Butter by Zalando smeet vrijdag de deuren open met een fantastisch programma gevuld met: product drops, pre-launches en show pop-ups van meer dan 40 merken waaronder Adidas Originals, Wrangler en Vans. Wie mee wil zijn met de allernieuwste trends en topics werd hier uitgebreid op zijn of haar wenken bediend. Hoogtepunten voor ons waren de retro botsauto’s van Wrangler, de Timberland talk met Brits ontwerper Christopher Raeburn over de toekomst van duurzame mode en het optreden van Lauryn Hill.

/

B&&B by Zalando Day 2

Zaterdag was all about streetstyle en muziek. En fashion natuurlijk. Deze uitverkochte dag werd getrokken door HUGO en Zalando. Met een red carpet event dat voorafging aan de Zalando pop-up show. G-Star hoste een fashion talk met de Amerikaanse rapper Jaden Smith die na afloop van de Zalando pop-up show het publiek verraste met een exclusieve showcase. Instagram was natuurlijk een veelbesproken onderwerp. Het belang en de toekomst van het medium dat streetstyle groot heeft gemaakt werd uitgebreid geanalyseerd door een panel dat bestond uit model UGLYWORLDWIDE, en Instagram fenomenen GULLY GUY LEO en EMILY OBERG.

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.

Tags: Berlijn, Denim trends, Mode, Muziek, Streetstyle, Trends, Urban style.