Aperitieven op niveau in Antwerpse pop-up Caffè Torino
© Unsplash

Aperitieven op niveau in Antwerpse pop-up Caffè Torino

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Martini tilt modern aperitieven met vrienden naar een nieuw niveau en pakt uit met de eerste online bar van België. Het succesverhaal Caffè Torino is weer helemaal terug. De cocktails en finger licking antipasta zorgden de voorbije twee jaar al voor veel gejubel. Nu gaat de Antwerpse pop-up zijn derde editie tegemoet.

Nieuwigheden zijn de uitgebreide pop-up bar, een livestream, home delivery en de Aperitivo-route. Lees meer:

/

Martini x pop-up bar

Van 17 oktober tot 10 november kan je op de Oude Koornmarkt, Antwerpen terecht in de uitgebreide pop-up Caffè Torino. De pop-up voor aperitieven op niveau. Geniet samen met vrienden van een modern aperitief met de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal als achtergrond.

marieclaire_caffétorino

Marie Claire

/

#aperitivo cocktails

De Oude Koornmarkt in Antwerpen is the place to be voor een heerlijk aperitief. Het neoclassicistische gebouw biedt de perfecte achtergrond voor een aperitief in losse sfeer. Geniet van de verschillende cocktails op basis van vermout. Focus van deze editie: de Riserva & Bitter range.

marieclaire_caffétorino

iPhone

/

Antipasti & home delivery

Wie een cocktail drinkt, eet daar best iets substantieel bij, vooral als je erna nog plannen hebt. Daarom staat in Caffé Torino voor elk wat wils op het menu. Elke cocktail is voorzien van een hapje dat aansluit bij de smaaktoetsen van het gekozen drankje. Heb je een etentje thuis? Dan kan je gewoon voor home delivery gaan. Lekkere antipasta en bijhorende drankjes worden de hele maand aan jouw deur geleverd. Hoe werkt het? Kijk dan zeker op de website.

/

Aperitivo route

Hou je van een high end kroegentocht? Dan is de Martini Aperitivo route wellicht iets voor jou. Volg de rode stierenpootjes doorheen de stad en laat je leiden naar enkele unieke bars, waar je heerlijke Martini-cocktails kan proeven. Het perfecte excuus om tijdens het wandelen een pitstop te maken?

Meer hotspots? Lees ook:

Coffeelabs lanceert nieuwe foodspot Midori in Antwerpen.

Hier kan je heerlijk ontbijten in Limburg.

Nieuw: Le pesage in Drohme.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Aperitief, Cocktail, Martini, Pop-up bar.