Angèle straalt in Cannes
© Getty Images

Angèle straalt in Cannes

Leestijd: 1 min

De Belgische zangeres Angèle maakte gisterenavond haar opwachting tijdens de openingsavond van de 74e editie van het filmfestival van Cannes. Op de rode loper van de première van de musical 'Annette' waarin ze een rolletje speelt, droeg ze een magnifieke jurk van Chanel Haute Couture.

De Brusselse zangeres Angèle is al langer razend populair in Frankrijk. Ze woont ondertussen in Parijs van waaruit ze aan haar muzikale carrière timmert en ze is de oogappel van het Franse modehuis Chanel. Daarnaast ambieert ze ook een carrière in de film. Binnenkort is ze te zien in de nieuwe Asterix & Obelix-film, ze speelde ook mee in de serie La Flamme, en ze sprak een stem in voor de Franstalige versie van Toy Story 4.

Lees ook: Angèle is het nieuwe gezicht van de ‘Chanel Coco Beach 2021’-collectie.

Haar meest recente wapenfeit is een rolletje in de dramatische musical Annette. Ze speelt daarin naast Adam Driver en Marion Cotillard, en samen kwamen ze de film gisterenavond voorstellen op de openingsavond van het filmfestival van Cannes. Voor de gelegenheid droeg ze een lange zwarte avondjurk met gouden details van Chanel Haute Couture. Ook haar sieraden en oorbellen zijn van het Franse modehuis. Kijk maar mee.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Lees ook: Chanel viert honderdste verjaardag van N°5 met een limited edition skincarelijn.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Angele, Chanel, Festival de Cannes.