Angèle is het nieuwe gezicht van de ‘Chanel Coco Beach 2021’-collectie
© Oliver Hadlee Pearch

Angèle is het nieuwe gezicht van de ‘Chanel Coco Beach 2021’-collectie

Leestijd: 1 min

De Belgische popster Angèle schittert in de nieuwste zomercampagne van modehuis Chanel. Ze is het gezicht van de 'Chanel Coco Beach 2021'-collectie die in het teken staat van zon, zee en strand. 

/

Gabrielle Chanel deed niets liever dan genieten van de buitenlucht, en als ode daaraan lanceerde wijlen Karl Lagerfeld de Coco Beach-collectie en later ook nog Coco Neige. Virginie Viard, de nieuwe creatief directeur van het modehuis, zet de traditie verder en geeft de zomercollectie nu een Belgisch randje. De Brusselse zangeres Angèle is het nieuwe gezicht van de Coco Beach-collectie voor de zomer van 2021.

Lees ook: 15 weetjes over het iconische Chanel N°5 parfum.

“Deze collectie past volledig bij mij. Het straalt een vrije en ontspannen allure uit, een joie de vivre. Niets is belangrijker voor mij dan me comfortabel voelen. Omdat het een zomercollectie is, geeft het je hoop, je wil dat het er nu al is”, zei Angèle tijdens de shoot van de collectie. Veel meer info over Coco Beach 2021 is voorlopig niet beschikbaar. Al kunnen we uit de campagnefoto afleiden dat de collectie onder andere een strandlaken, een hoedje en een playsuit zal bevatten. Allemaal bedrukt met een grafisch bloemenmotief waarbij het iconische Chanel-logo een prominente plaats inneemt. We kregen mee dat de collectie vanaf midden-juni beschikbaar is in geselecteerde winkels van Chanel wereldwijd, waaronder de boetiek in Brussel.

Angèle en Chanel

Het is overigens niet de eerste keer dat Chanel samenwerkt met Angèle. Zo was ze vorig jaar ook al te zien in de campagne voor de zonnebrillencollectie van het modehuis, waarover je hier meer kunt lezen, en ze zit steevast op de eerste rij van de modeshows van het merk. Tijdens de FW21-show werd ze als ambassadrice van het Huis nog vastgelegd op de camera door het bekende fotografenduo Inez & Vinoodh.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angèle (@angele_vl)

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Nieuwe kortfilm Chanel belicht bekende fans van het N°5-parfum.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.